Mnie sie ten EDF bardzo podoba, glownie ze wzgledu na kamo naprawde pasujace do wysp. I ogolny klimat addonu. Mysle o potraktowaniu EDF niekoniecznie jako Everon Force, ale w ogole jako najemnikow, tudziez blizej nieokreslonego OPFORa. Po prostu przydatny, fajny i klimatyczny addon uniwersalnego uzytku.
OT: Poniewaz Offtime kazal pozamykac wszystkie watki, podejrzewam ze w przyplywie zlosci, chcialem napisac do niego kilka slow w tym watku. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, ale tak duzo uwag krytycznych (a nie narzekan, to roznica, narzekania sa niekonstruktywne, jedynie negujace IMO, a wiekszosc uwag do WPS jest konstruktywna) jest IMO wynikiem tego, ze wydales addon w tak wczesnym stadium. Pamietaj, ze jestesmy juz rozpieszczeni zagranicznymi addonami najlepszych addonmakerow. TO oczywiste, ze Twoj addon przyrownujemy do produktow Orcs, BAS i innych, a nie do nikomu nieznanych addonikow, ktorych jest na peczki, a ktore sa zupelnie nieciekawe i o ktorych nie chce sie gadac. Wszyscy sciagnelismy Twoj addon zapaleni i chetni do okrzykow zachwytu, ale porownanie nie wypadlo korzystnie. Powinienes sie byl z tym liczyc i przykro mi, ze tego nie zrobiles. Przykro mi, bo musiales czuc sie bardzo zle czytajac tak wiele niezadowolonych glosow. Twoj mod / addon pack jest do tej pory najwiekszym i najlepszym sposrod wszystkich wydanych przez Polakow o Polakach.
Mam wrazenie, ze mimo pisania ze to tylko beta 0.33 nastawiles sie, ze wszyscy wezma Cie na rece i beda gromko krzyczec jaki jestes wspanialy. Owszem, bedziemy, ale jesli doprowadzisz sprawe do konca. Wydales bete, dostales calkiem spory odzew, zostales zauwazony, doceniony (naprawde tak uwazam), ale to nie jest moment zeby zrezygnowac. Bo jesli tak zrobisz, dolaczysz WPS do polskiego cmentarza. Nie rob tego. Przelam sie prosze, nie zrazaj, przemysl, wprowadz poprawki, dokoptuj moze kogos (bedzie tym latwiej, ze kazdy juz moze zobaczyc co zrobiles i jak to wyglada w grze) i kontynuuj prace. Jesli sie na to zdobedziesz, jestem przekonany, ze w koncu wezmiemy Cie na rece i bedziemy gromko krzyczec
Trzymaj sie.
Grey
P.S. Hehe, tez kiedys zrobilem polskich zolnierzy (byli na pierwszych screenach Silent War). Zaraz po zolnierzach Christopha. Tylko wtedy to byly po prostu nowe tekstury do modelu zolnierza rosyjskiego, a ludzie i tak bili brawo. Mnie bylo glupio, bo wiedzialem, jak nedzne sa moje wysilki. Nie da sie tego porownac do Twojego produktu. So keep up good work. I badz twardy. Prosze.