Teraz jest Pn 23 cze, 2025 22:34

Pomysł na wyspę

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostŚr 12 paź, 2005 16:03

"słabszym"...? Ojjjj, ździwiłbyś się...

Nie. Ja proponuję Low -> Roślinność z Nogovy, brak trawy \ Wersja High - Nature pack Berghoffa [Tylko, że on ponoć nie miał ukończonych wszystkich LOD'ów?] i brak trawy. Chyba, że chce Ci się bawić w robienie wersji medium, i dodawanie syfu [a.k.a. trawy I44] do wersji High, na której i tak nie będzie dało się grać.

60 misji...
Ostatnio edytowano Śr 12 paź, 2005 16:29 przez Jon, łącznie edytowano 3 razy
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Ingram

Major

Major

PostŚr 12 paź, 2005 16:06

Tak:) Jak najbardziej, nadal się trzymam wątku głównego, że będą wersje Low i High.
To co teraz na screenach widzieliście to High. Low, nie będzie miała trawy z I44, tylko kępki UWAR co jakiś czas by nie było laga, a roślinność będzie z Nogovy.

Zabix

Major

Major

PostŚr 12 paź, 2005 17:01

Ile masz juz obiektów ustawionych?

Ingram

Major

Major

PostŚr 12 paź, 2005 21:04

Zaczynałem od miasta, dość niekonwencjonalny początek, narazie mam zrobioną dzielnicę, a raczej blokowisko. Bardzo lubię blokowiska, mam sentyment do dużej ilości zieleni pomiędzy dwoma wieżowcami. Takich miast z rozmaitymi blokowiskami będzie sporo. Narazie zrobiłem tylko to, dalej to będę kończyć miasta i zabiorę się za strefę przemysłową.

żuker

Major

Major

PostŚr 12 paź, 2005 21:09

Screeny wygladaja bardzo dobrze. Ale przylaczam sie do prosby poprzednikow, wydaj wersje wyspe bez trawy, tak zeby dalo sie tez w nia grac przez neta :)

Zabix

Major

Major

PostŚr 12 paź, 2005 22:59

Ponawian pytanie i czekam na konkretną liczbe... ile obiektów masz juz na wyspie?

Ingram

Major

Major

PostŚr 12 paź, 2005 23:00

Hehe, widzę, że masz to samo marzenie co mój kumpel:) Powiedział, że ta wyspa byłaby idealna dla snajperów:)

Jon

Generał

Generał

PostŚr 12 paź, 2005 23:02

Ja rozumiem, że Ty żyjesz we własnym świecie ["Otaku żyją wyobraźnią" :!: :hahaha: ], ale czy chociaż starasz się czytać, co piszą inni? :)
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Zabix

Major

Major

PostŚr 12 paź, 2005 23:10

Pytam sie bo takie cos to jest 0,0000000000000001% wyspy, 15 minut roboty. Kazdy takie cos zrobi nawet w zwykłym edytorze ofp (wspomnę tez o twojej kampanii ktora była skonczona ale nie skończona lol, unikasz odpowiedzi na moje pytanie o obiekty tak jak na pytanie o kampanie...)

Ingram

Major

Major

PostCz 13 paź, 2005 00:29

Po 1. Jonez, gdzie ja tu coś napisałem o Otaku, mandze, bądź anime?
Po 2. Wypraszam sobie teksty, że żyję we własnym świecie, bo to jakieś aluzje jakbym jakimś debilem był czy coś.
Po 3. Co się czepiasz Otaku? Tego nienawidzę, ludzie, którzy wogóle nie mieli styczności z M&A, albo mieli ją ale cholernie małą, mają nas za wariatów, debili, ludzi żyjących we własnym świecie, no takich to tylko z nogi i wywalić.
Po 4. Człowieku, każdy jest obdarowany wyobraźnią, gdyby nie wyobraźnia, to Spanel być może nie wpadł by na pomysł stworzenia OFP.

Zabix, gdzie ja tu przejawiam jakieś motywy unikania odpowiedzi?!
Pytałeś się jakie obiekty użyłem, to Ci napisałem, więc o co Wam ludzie chodzi?!

Obiekty:

Z 10 połączonych ze sobą wieżowców
5 mniejszych bloków
Kościół

Nie liczyłem tego a drzew i trawy to wogóle już.

P.S. Totalnie protestuję przeciwko jakimkolwiek kpinom względem Otaku!!!!

Diesel

Porucznik

Porucznik

PostCz 13 paź, 2005 02:17

LOL! On się nie pytał jakie, tylko ile wszystkich łącznie obiektów jest na wyspie...
Obrazek

Zabix

Major

Major

PostCz 13 paź, 2005 07:14

Nie liczyłes? ...

Wiedz ze wrptool pokazuję LICZBĂŠ obiektow...

EDIT Mam nadzieję ze skrin ci pomoze...

Obrazek

Halo INGRAM doczekam sie odpowiedzi? Znowu unikasz czegos bo w innych tematach sie wypowiadałes.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Pomysł na wyspę

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 23:28

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint