Teraz jest Pt 20 cze, 2025 09:07

WP Soldiers 0.55 & OFPL Ext. Pack 1.0 & OFPL Mi-17

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 14 kwi, 2006 19:29

¦wietny prezencik na wielkanocny :> Poprawiono chyba wszystkie błedy z poprzedniej wersji i chwała im za to więc nie pozostaje nic innego jak pogratulować autorom :)
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPt 14 kwi, 2006 19:31

Prawdopodobnie masz jeszcze gdzieś w folderze w OFP starszą wersję facestex i może Ci się krzaczyć.
Ja sciągnałem wszystko, wrzucilem do folderka i działa all bez problemu.
Największą radochę sprawiliście mi chyba tymi śmigłowcami, są poprostu pięknie, zwłaszcza ten Marynarki Wojennej :). To co również przyciągło moją uwagę to mnogośc uzbrojenia jednostek... Jest tego masa!

Fenomenalna robota! Najlepszy prezent jaki mogliście mi dać na święta :)

Wesołych ¦wiąt for all ;)

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostSo 15 kwi, 2006 00:40

Przypomniało mi się, że chyba zapomniałem dodać Corrana do readme, jako twórcy malowania wersji Marynarki Wojennej. Moja wina, sorry. :( W każdym razie, podziękowania za tą wersję do niego proszę kierować. ;)

Wiking

Szeregowy

Szeregowy

Re: WP Soldiers 0.55 & OFPL Ext. Pack 1.0 & OFPL Mi-

PostSo 15 kwi, 2006 17:13

Wspaniałe. Wielkie brawa i podziękowania dla autorów WPS. W końcu mamy, mod, który dzięki wspaniale wykonanym jednostkom z powodzeniem może konkurować z innymi. Wielkie, dzięki, że w śmigłowcach błyszczą tylko szyby a nie cały kadłub.

Jedyne, czego trochę brak, to brak oficerów w innych niż zielony beretach. Trochę też szkoda, że nie ma godeł różnych jednostek do umieszczenia na pojazdach.

Niestety mam też dziwny problem z dłońmi operatorów, tzn., gdy przełączę na FPP zamiast rękawiczek pojawiają się tekstury zwykłych dłoni.

Wesołych ¦wiąt

Jon

Generał

Generał

PostSo 15 kwi, 2006 18:17

Bug z texami beryla [z prawej strony gnata, 1st person] wciąż obecny :S [Testowane dziś na animkach Raina]
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Goose

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 15 kwi, 2006 18:19

No dziwne bo ja na nich gram i nie mam tego buga :S

yarekcl

Cywil

Cywil

PostSo 15 kwi, 2006 19:49

A mnie to nie chodzi. Mam komunikat:
Addon 'WPS_Char" requires addon custom_head_textures'...
Klikam OK i w grze kampanii nie ma...

Jon

Generał

Generał

PostSo 15 kwi, 2006 19:52

Czego nie rozumiecie w słowach "WYMAGANE"? :] WPS wymaga textur głowy Llaumy, czyli facestex2.pbo - agent podał link do poprawionej wersji. Podobnie z Jam3, inaczej też będą problemy...

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

yarekcl

Cywil

Cywil

PostSo 15 kwi, 2006 20:05

Sciagnałem wszystkie wymagane addony. facestex2.pbo jest w katalogu Addon, Jam FIXED6 -pliki .pbo wrzuciłem do Addons, natomiast JAM Sound Demo.Intro tak jak w instrukcji do katalogu OperationFlashpoint/Users/>yourname</missions (tutaj stworzyłem katalg missions, bo go nie miałem - świeżo zainstalowana OF). Do tego OFPL_Mi17 w addony wrzucone i WPSoldiers_0.55.
Coś nie tak robię? :(

Jon

Generał

Generał

PostSo 15 kwi, 2006 20:21

Hmmm... to przepraszam i zwracam honor. Katalog powinien nie nazywać się addon, a addons. Swoją drogą, jaką masz wersję OFP?

~ Ronald Reagan

yarekcl

Cywil

Cywil

PostSo 15 kwi, 2006 20:39

Mam edycję platynową z patchem 1.96. Wrzucałem pliki najpierw do Addons w głównym katalogu, potem próbowałem kombinację w Addons w katologu Res. Potem wrzuciłem i do tego Addons w głównym i do tego Addons w Res i też nie ruszyło...

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostSo 15 kwi, 2006 22:55

Niestety zapomniałem zmienić pewne wpisy w configu i musicie mieć także facetex.pbo (tekstury do poprzednich wersji), mimo iż nie są one używane.

Bug z texami beryla [z prawej strony gnata, 1st person] wciąż obecny
Nie bug, tylko feature. Wszystkie addony były optymalizowane pod animacje DMA, w których nie widać prawej strony broni.

offtime

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 15 kwi, 2006 23:06

uuu... to nie byly optymalizowane pod kradzione animki Raina ?

Matte

Chorąży

Chorąży

PostN 16 kwi, 2006 01:01

Ja mam problem nie mogę podłożyć sentexu.
Czego to morze być wina??
Obrazek

traffix

Chorąży

Chorąży

PostN 16 kwi, 2006 11:34

ja miałem nieźle... ściągnąłem wszystko z pierwszego posta i tak... Dodatek OFPL... wymaga wersji gry 1.96... wiąłem zainstalowałem... dodatek ... wymaga AddOnu JAM_magazines.pbo.... zainstalowane... Dodatek ... wymaga jakiejś twarzy... gra włącza się i działa bez zarzutu... ktoś wie co jest?

P.S. przepisze to co pisało z tą twarzą i zedytuję...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint