Moduł usuwający nieficjalne addony? Hmm... sprubóję coś pokombinować, ale nie liczcie na zbyt wiele ponieważ ostatnio brakuję mi czasu na siedzienie przed kompem
Od dzisiaj dostępna jest wersja 1.3. Zmiany przysłużą się głównie grającym w ofp pochodzące z cd-action.
Link do pobrania znajduje się w pierwszym poście.
Modułu usuwającego nieoficjalne addony niestety nie ma
Dodana została możliwość naprawy pliku flashpointresistance.exe w celu wyeliminowania errorów typu "Insert Original CD" które występują u niektórych nawet po zainstalowaniu patcha 1.96 (mówie tu o posiadaczach ofp z cda).
Acha, ponadto ta wersja ma moduł który działa podobnie do patcha - sprawdza i w razie potrzeby aktualizuje resa do wersji 1.96 (moduł jest jeszcze w wersji BETA).
hm, czyli to samo mi nie wywali addonow ktore sa "zwalone" Szkoda. Ale dobrze ze jest i taki. Sprawa dotknela mnie osobiscie bo po instalce paru addonów przestałem miec dzwięk, grafika zaczela sie kaszanic. Mimo wszystko thx za program!
Dzisiaj została wydana nowa, i prawdopodobnie finalna wersja programu OFP Healer. Jej główne cechy to zupełnie nowy interfejs użytkownika, oraz większa skuteczność. Jest ona także kompatybilna ze wszystkimi poprzednimi wersjami.