Teraz jest Pt 20 cze, 2025 23:15

OFP Music Replacement 1.0

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jasper

Cywil

Cywil

PostŚr 09 sie, 2006 10:57

A to i ja się wypowiem (mój pierwszy post, jeżeli gdzieś popełnię błąd bardzo proszę mnie poprawić). Ogółem bardzo mi się podoba, FFUR odrobinę różni się klimatem od "czystego" CWC (niewiele, ale jednak), a SOAD, czy też Depeche Mode świetnie z nim współgrają. Jeszcze taka mała sugestia ode mnie- z Systemu dorzuciłbym jeszcze piosenkę "Soldier Side" i być może więcej utworów w wykonaniu Chóru Armii Czerwonej. Tyle ode mnie, proszę nie krzyczeć.

Marshal

Major

Major

PostŚr 09 sie, 2006 12:09

Sugestie ?

Dodałbym lub zamienił z obecnymi kawałkami:

Iron Maiden - The Trooper

Metallica - One
Obrazek

DeviAnCE

Major

Major

PostŚr 09 sie, 2006 20:06

Marshal napisał(a):Iron Maiden - The Trooper

Według mnie bardziej pasowałoby "Be quick or be dead".
We do not know death... only change. We cannot kill each other without killing ourselves.

Zabix

Major

Major

PostŚr 09 sie, 2006 21:18

Jakies disco polo moze co?

Matte

Chorąży

Chorąży

PostCz 10 sie, 2006 10:46

Zabix napisał(a):Jakies disco polo moze co?

Zamiast Lifeless dajcie Boys'ów...
Obrazek

zGuba

Moderator

Moderator

PostCz 10 sie, 2006 15:50

Tak kurna może jeszcze mandarynę? :hahaha: zrobiłem tę muzykę dla własnej przyjemności. Jak będę miał jakieś ciekawsze tracki do podmiany to może wydam następną wersję ^^

Ma ktoś może MP3 soundtracka z "The Rock" ("Twierdzy")?

Jon

Generał

Generał

PostCz 10 sie, 2006 15:57

ja

Tak kurna może jeszcze mandarynę?
Pewnie! Znakomite do pokazania beznadziejności niejednej sytuacji :D
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

zGuba

Moderator

Moderator

PostCz 10 sie, 2006 16:29

[OT]
Jakiś kolo puszczał Mandarynę jak graliśmy w Andersena na serwerze [PR] :twisted: custom sounds :lol:

TeaCup [tak, ten od pieska] skwitował to jednym zdaniem:
'Gonna love Polish pop ;)'

A ja mam "Hej Kalinka, Kalinka, Kalinka maja!" Ale rzadko korzystam.
[/OT]
[OT2]
Jak ktoś chce radzieckie i niemieckie piosenki sprzed półwiecza, zapraszam na ten FTP:

http://www.sukhoi.ru/download
[/OT2]

Jon

Generał

Generał

PostCz 10 sie, 2006 17:26

Kalinkę to i ja mam ;p
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

zGuba

Moderator

Moderator

PostCz 10 sie, 2006 21:04

Jasper napisał(a):A to i ja się wypowiem (mój pierwszy post, jeżeli gdzieś popełnię błąd bardzo proszę mnie poprawić). Ogółem bardzo mi się podoba, FFUR odrobinę różni się klimatem od "czystego" CWC (niewiele, ale jednak), a SOAD, czy też Depeche Mode świetnie z nim współgrają. Jeszcze taka mała sugestia ode mnie- z Systemu dorzuciłbym jeszcze piosenkę "Soldier Side" i być może więcej utworów w wykonaniu Chóru Armii Czerwonej. Tyle ode mnie, proszę nie krzyczeć.

Zastanowię się nad "Soldier Side", chyba włożę zamiast soundtracka z Armageddonu (z powodu bezrybia muzycznego na moim HDD musiałem go zdublować). A co do radzieckiego chóru... może naprawię soundtrack do FFUR 1985 2.0 [jeśli wyjdzie] :twisted:

FFUR 2006 obrazuje dzisiejsze konflikty, a czerwone marsze "na-jedno-kopyto" pasują najpóźniej do sowieckiej inwazji na Afganistan.

Hymn Związku Radzieckiego jest obecny w moim packu, bo Federacja Rosyjska zmieniła w nim tylko słowa :twisted: nic nie zastąpi tego mocarnego kopa w uszy na samym początku (nie było go w tracku z CWC :D )

EDIT: thunderbird84 poprosił mnie o wykorzystanie "mojej" muzyki w nadchodzącym patchu do FFUR 2006 2.0! Możecie się już cieszyć i klaskać :D

Matte

Chorąży

Chorąży

PostPt 11 sie, 2006 10:32

A uuuu a :brawo: :shock: :shock: :zdziwko:
Czy o to chodziło ???? :brawo:
Obrazek

zGuba

Moderator

Moderator

PostPt 11 sie, 2006 21:44

Nawet nie :twisted: ale zrobili mi newsa na ofp.4p i pewnie stąd thunderbird84 się o tym dowiedział

Marshal

Major

Major

PostWt 05 wrz, 2006 17:41

Iron Maiden - A matter of life and dead - wrzucasz całą płytę i lepszego soundtracka nie znajdziesz ;-)

Te gitarowe solówki, akustyki ta moc brzmienia chociażby przy "Longest Day", no masakra poprostu ;]
Obrazek

zGuba

Moderator

Moderator

PostWt 05 wrz, 2006 23:07

to są fani West Ham (C'mon the Irons!) poszukam w necie. :spoko:

Sudayev

Major

Major

PostŚr 06 wrz, 2006 18:16

Jezeli twoj pack ma ukazac sie w nadchodzacym ffurze to moze warto by zamiescic tez jakas rosyjska muzyke i to konkretna w temacie wojny? Jakos brak w tym modzie muzyki pasujacej dla rosjan (za wyjatkiem instrumentali). Wiadomo ze duzo rosjan gra i tworzy scene ofp, fajnym gestem bylo by umieszczenie obok zachodnich klipow ich muzyki. Lubie rosyjska muzyke i chetnie bym cos polecil:

http://www.youtube.com/watch?v=IQ1kCmw74n0 Lyube - Davay Za (Koniecznie obejrzec) [Weterani sceny rockowej w zsrr i Rosji.Polecam utwory: Kombat, Soldat, Tam za Tumanami. Wszystkie opowiadaja o wojnie, jak nie znajdziesz a cie to zainteresuje to moge podeslac...]

http://www.youtube.com/watch?v=V-nbzxW94SQ Tokyo - Kto ja bez tjebia (Calkiem dobry nowofalowy zespol. Klip pochodzi z wysmienitego filmu opowiadajacego o losach dziewiatej kompanii walczacej w afganie.

Jak uwazasz, tylko sugestia.
OFP Jungle Fever | Beta Test Team
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint