Jasper napisał(a):A to i ja się wypowiem (mój pierwszy post, jeżeli gdzieś popełnię błąd bardzo proszę mnie poprawić). Ogółem bardzo mi się podoba, FFUR odrobinę różni się klimatem od "czystego" CWC (niewiele, ale jednak), a SOAD, czy też Depeche Mode świetnie z nim współgrają. Jeszcze taka mała sugestia ode mnie- z Systemu dorzuciłbym jeszcze piosenkę "Soldier Side" i być może więcej utworów w wykonaniu Chóru Armii Czerwonej. Tyle ode mnie, proszę nie krzyczeć.
Zastanowię się nad "Soldier Side", chyba włożę zamiast soundtracka z Armageddonu (z powodu bezrybia muzycznego na moim HDD musiałem go zdublować). A co do radzieckiego chóru... może naprawię soundtrack do FFUR 1985 2.0 [jeśli wyjdzie]
FFUR 2006 obrazuje dzisiejsze konflikty, a czerwone marsze "na-jedno-kopyto" pasują najpóźniej do sowieckiej inwazji na Afganistan.
Hymn Związku Radzieckiego jest obecny w moim packu, bo Federacja Rosyjska zmieniła w nim tylko słowa

nic nie zastąpi tego mocarnego kopa w uszy na samym początku (nie było go w tracku z CWC

)
EDIT: thunderbird84 poprosił mnie o wykorzystanie "mojej" muzyki w nadchodzącym patchu do FFUR 2006 2.0! Możecie się już cieszyć i klaskać