Teraz jest So 21 cze, 2025 01:13

Ktora trawa najlepsza :] ?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint

Ktora trawa jest godna uwagi ?

Uwar
4
12%
Linker Split
5
15%
Sled88
7
21%
OFPL
17
52%

Liczba głosów : 33

• Autor
  • Wiadomość

Michalofp

Chorąży

Chorąży

PostPn 11 wrz, 2006 19:49

Jest tylko problem z trawą od OFPL bo nie da się jej stawiać w edytorku. Można tylko programem do wysp.

Radeon

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 12 wrz, 2006 10:34

E tam. Można napisać prosty config. :]
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 12 wrz, 2006 17:12

Więc tak:
OFPL - taka niska, kwadratowa (chodzi i sposób zbudowania), teksturki z bliską są do bani. Ale na plus liczy się to, że nie obciążą i jest Polska :D
Sled88 - jak dla mnie to chyba druga najlepsza trawa jaką widziałem. Jeszcze jej nie testowałem co do obciążeń CPU, ale jest idelana do screenów. Piękna rzecz ;)
Linker Split - kiepskie tekstury, ale wielkie brawa za próbę wprowadzenia 'wiatru'
UWAR - jak dla mnie to pierwsza najlepsza traffka. Co prawda tylko do screenów, bo na większści wysp jest slide-show.
Obrazek

101st Paratroop

Major

Major

PostWt 12 wrz, 2006 19:48

Moim zdaniem trawa UWAR jest najlepsza. ¦wietnie wygląda, jednak na misje toto się nie nadaje ( strasznie niski FPS przy większych walkach ). Mimo że UWAR moim zdaniem jest najlepszy głos poszedł na BT Grass Pack od Sleda gdyż przed chwilą testowałem i się mile zaskoczyłem. Trawa bardzo ładnie wykonana, klimatyczna ( W sam raz na misje WWII na terenach Francji, Holandii oraz Włoch ) i ... prawie wcale nie laguje! :shock: Sled88 odwalił kawał śwetnej roboty. Co do trawy OFPL to bardzo mi się podoba jednak tak naprawdę nie jest to nic wielkiego. Bardzo fajnie sie przezentuje ona w nocy, przy włączonym noktowizorze ( Fajnie światło się przez nią przebija ). A trawa linkera, prócz "wiaterku", nie oferuje nic co by skłoniło mnie do oddania na nią głosu.

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostWt 12 wrz, 2006 19:56

Mój głos również poszedł na Sleda88.
¦wietna sprawa. Potestuje jeszcze na FFURce i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Skoro tra wersja to beta, to ciekawe jaka będzie wersja finalna? ;]
Obrazek

Ingram

Major

Major

PostPt 22 wrz, 2006 16:47

Loony napisał(a):Sled88 - jak dla mnie to chyba druga najlepsza trawa jaką widziałem. Jeszcze jej nie testowałem co do obciążeń CPU, ale jest idelana do screenów. Piękna rzecz ;)

Oj tak :) Popieram, trawa Sleda jest idealna do screenów http://usera.imagecave.com/Masaki11/abf2.jpg bardzo ładnie wygląda z nią roślinność Berghoffa.
Obrazek

Zabix

Major

Major

PostPt 22 wrz, 2006 18:38

Ingram napisał(a):
Loony napisał(a):Sled88 - jak dla mnie to chyba druga najlepsza trawa jaką widziałem. Jeszcze jej nie testowałem co do obciążeń CPU, ale jest idelana do screenów. Piękna rzecz ;)

Oj tak :) Popieram, trawa Sleda jest idealna do screenów http://usera.imagecave.com/Masaki11/abf2.jpg bardzo ładnie wygląda z nią roślinność Berghoffa.

Ta, tyle że na tym skrinie widoczny jest pieknie przefiltrowany abrams, a nie trawa, co nas obchodzi ten czołg?

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostN 24 wrz, 2006 17:21

Oj żabciu, zejdź wzrokiem troszeczkę niżej :roll:
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Ktora trawa najlepsza :] ?

PostPt 13 gru, 2024 08:23

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Ktora trawa najlepsza :] ?

Poprzednia strona

Powrót do Operation Flashpoint