Hmmm... mi FFUR klatkuje rzadko (i nigdy nie wychodzi do Windowsa sam z siebie - może za dużo addonów na starcie zapycha ci pamięć), mam GF2MX400, Sempron 1800@200MHz (podkręcony 2200+) i 512 DDR. Fakt, głupio wygląda bez cieni, ale za to mam 1024 x 768...
@Loony: spróbuj sobie odpalić w kampanii Retaliator bodajże pierwszą misję w charakterze tankisty - tam to jest klatkowanie... chyba powinniśmy zainwestować w sprzęt.
Loony THX za pomoc wszystko działa i nawet detali nie musze zmniejszać EDIT
i (_|_) myslałem że pomogło ale znowu to samo.
Ma byc jeszcze jakaś łatka ?
Jak będę miał więcej informacji to napiszę o tym w temacie FFUR.
thunderbird84 napisał(a):Heya,
Cheers for the pretty nice input, but I'm afraid the lack of time I'm actually experiencing would go against me and might delay the project a bit more, but I'd try to get a look at it as soon as I'd get back from the army because I'd have to leave out tomorrow, thanks once again, I will keep you informed about the progress.
[OT]heh ja sobie deszcz Loony'ego, ocean i niebo Llaumy zintegrowałem z OFP do tego dochodzą nowe drogi i FFUR LowRes Islands. Wygląda bardzo fajnie i nie zapycha mi niepotrzebnie HDD.[/OT]
No a na marginesie: Leopard, co konkretnie dzieje ci się z kampanią CWC?
Jakie pliki są odpowiedzialne za usa w tym modzie ? bo mam 2 wersje stara i nową (tzn mam jedną zaoinstalowaną) na jednej jest 2.0 na drugiej nie ma nic i tam gdzie pisze 2.0 to mi działa ale jest oddalona kamera i inne bronie dla amerykanów.w nowej wersji mam problem coś z amerykanami z kampania.Bo jak gram kampanie partyzancką i mam misje gdzie współpracuje z USA to mam ten sam problem ze wychodzi mi do windowsa.