@rey - nie używam dxdll'a
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
za słaba karta...
Co do screenowania: lubie to co robię. Czasem cięzko się dobiera poszczeólne fekty, czasem wychodzi genialnie bez dodawania zbędnych bajerków. Wiesz o co chodzi
Ja osobiście zrobiłem ponad 60 MB zdjęć. Nie liczę tu wagi oryginalnych zdjęć, czyli tych nie edytowanych. Każdy screen nie ma nie więcej niż 100kb. Czyli jest tego dość sporo. A z tego całego gąszczu podoba mi się może z 10-15 screenów które zrobiłem. Dlaczego więc zameiszczam te kiepskie? No przede wszystkim dla tego, że jak napisałeś, ma się podobać osobom trzecim. Akurat Tobie nie podobają się moje edytowane screeny, ale Thunderbirdowi i paru innym osobom się podobają
czasem po prostu mam kiepki dzień i brak weny. Innym razem mam pomysł na zdjęcia. Wszystko zaloezy od pogody, a ja na nią cholernie źle reaguje...
A co do stylu to niepotrzebnie to pisałeś
ja już od paru lat interesuję się fotografią

jakbyś był zainteresowany:
http://pojebuny.deviantart.com
Wracając do tematu:
każdy ma inne gusta. Nie będę robiłscreenów pod kogoś, no chyba, że na jego życzenie.
Dużą rolę też odgrywa dobór jednostek i mapy. Ale jak już mówiłęm: u mnie największą rolę odgrywa samopoczucie
Mi na przykłąd w screencha Trupa nie podoba się mapa. Po prostu nie pasuje do klimatu screenów. Same jednostki, kamera, animacje są genialne. Ale mapa jest do dupy. Ale Para i tak się kłóci
Ja nię będę kogoś przekonywał do moich screenów.
Lubie to co robię i będę to robił
Pozdrawiam