Nie misiu, coś takiego po prostu kłuje w oczy. Zamiast pisać to co wyżej mogłem zwyczajnie rzucić "Urzekła mnie Twoja historia". Więc czy jeśli zrobiłem to kulturalnie, to jest to złe? Bo zabrzmiałem jakbym "bawił się w moderatora"?
Czy w końcu zmienili .50 w UH60 na Miniguna? Jeśli nie, to #@%&*$! No i czy poprawili texy Apache'a? I przedewszystkim, czy oświeciłeś ich, że zmiany kolorystyki\kursorów NIGDY nie wychodzą na dobre? Jeśli nie, to lepiej proszę - zrób to. Dla FFUR.
OK, ale to opóźni wydanie patcha.
Co do kolorystyki - pamiętasz FDF? Może zrobię resource.cpp z nieco bardziej szczęśliwą kolorystyką.
Co do UH60 - nie mam pojęcia, spytam się TB84. Franze przygotował specjalną wersję Apache'a dla FFUR, a tekstury wcale nie są takie złe jak na pierwszy rzut oka.
Mam problem z FFUR 1985 Winter Pack.Zainstalowało się ale jak klikam żeby się instalowało to mi wyskakuje okienko "FFUR 85 Winter Pack Installer program i piszę "this files contains invalid data".Pomóżcie mi!
Nie wiem dlaczego nie chcę sie uruchomić FFUR1985 Winter pack!Zrobiłem skrót,wpisałem w elemencie docelowym " -noplash-nomap-mod=ffur1985w" w pliku flashpointresistance.exe,wsadzam do folderu ffur1985w,klikam i nic!Dlaczego nie chcę mi się włączyć?Jak klikam to myszka pokazuje że pracuje i nagle przestaje!