To co tu wypisze,nie musi być w jakikolwiek sposób związane z waszymi błędami ,ale istnieje jakis % szansy,że to jest własnie przyczyna i dlatego się z wami podziele moimi przeżyciami:twisted:
Problem z "Out of Memory" też miałem ,a było to spowodowane działającą w tle Pandą Antywirus ,nie zakażdym razem gdy Panda była uruchomiona wyskakiwał ten błąd...
OFP było na dysku,wszystko działało normalnie,bez żadnych problemów,w chwili gdy została zainstalowana panda,i dyski nią były przeczesane,zaczeły się problemy z OFP .Dodatkowy mankament to było to ,że ta ów Panda,była to wersja z płyty dołączonej do miesiecznika ,i była ona wersją 30 dniową (po 30 dniach traciło się support z głownego servera) ,i co chwila jak była uruchomiona w tle,wywalała komunikat ,przypomniene o rejestracji ,który powodował wywalenie błędu (jesli nie było błędu z "out of memory") w trakcie rozgrywki ,nie znam treści,bo w tym samym czasie OFP zamieniało się w czarny ekran ,z pomarańczowym komunikatem od Pandy .Co najgorsze ,usunięcie Pandy z dysku nie pomogło ... czyli pliki OFP i inne zostały już przez nią w jakiś sposób zmienione.
Możliwe jest też,przypadek z którym się spotkałem i który rozwiązałem (ukłon w strone Havoca -thx za pomoc) jest to ,że na dysku może się walać kupe różnych pompupmakerów(tak to się pisze?-okienka reklamowe) -addware lub inne spyware gówno ,które w sumie jest nie aztakie groźne,ale strasznie kompa zwalnia zżerając pamięć ,a antywiry tego typu dziadostwo pomijają ...
Czasami przy instalce tez mi wyskakuje - że nie można coś tam zrobić z addonem 0.pbo ... zawsze ignoruje komunikat i daje "Dalej" ,ale więcej z tym problemów nie mam -instalacja dalej przebiega bez zarzutów,a i samo użytkowanie OFP nie sprawia błędów ....nie wiem czy nie jest to jakis problem zarezerwowany dla Platyny .