AAAAAAA wiecie co mi się maży, jeden z brytyjskich pancerników "IRON DUKE" to dopiero cacko, ale i tak w pewnej części wiele stanowisk ogniowych jest do za przeprocheniem. A dlatego, że nie można ich wpisać do skryptu np "Crew moveingunner2 ship" nadal można wpisać skrypt tylko do jednego stanowiska.
User of this number is currently dead. Resurrection in 5 minutes, please wait.
A ja chce Ciężki Krążownik Higgarianski z homeworlda 2... Wyposażony w dwa Działa kinetyczne klasy "Arbiter". Dwa działa JONOWE oraz dwa Pulsary po bopkach do osłony przed Korwetami... Cudo... Ciekawe jakby Ion Cannon wyglądał w OFP...
I co wy na to Wiem, ze nie ma to dużo z OFP związane, ale zawsze chciałem tym Pokieriować Słyszałem o modzie Wahadłowca który umie w kosmosie latać, moze tu tez dało by się przestrzeń kosmiczną odwzorować??
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain
YacieK napisał(a):Działka jonowe sa w addonie SW- ImperialTroopers nawet ładnie zrobione. A jeżeli chodzi o wiele stanowisk bojowych to PT "Nasty" i PT 76 rulez
Może i działa jonowe są, ale nie ma Całego piękinego krążownika Który jest poprostu świetny... ( Gdybyście go posłuchali w czasie walki ) Pograjcie se w Homa 2 i zobaczycie co to za poezja dźwięku..
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain