Komentarz co do filmiku: najbardziej mi się podobał zjazd kamery pokazujcy snajpera na dachu. Sądzę, że nie był aż taki zły ten filmik, tylko że mógłbyś Rain potrenować montaż, bo tutaj wygląda fatalnie, przynajmniej przy tej rozdzielczośći, nie wiem jakby to wyglądało na większej, może lepiej.
Pozdro i życzę coraz to lepszych produkcji
Rainbow
So 19 lut, 2005 00:28
Pytanie : Czy chciałbyś aby film "Holy Sniper" był: w perspektywie kamery (oglądanie z różnych miejsc wydarzenia i bohaterów, perspektywie pierwszej osoby (poruszanie się postaci,widok z oczu bohatera) Prosiłbym o odpowiedź.
można by to wymieszać. Głównie byłaby to kamera ale zrobić jedno/dwa ujęcia z oczu bohatera. Np. w scenie w której ucieka przed hordą nieprzyjaciół... Ten ciężki oddech i wogóle
“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.” ~ Ronald Reagan
Rainbow
Pn 21 lut, 2005 00:06
Mówisz o nagraniu filmiku z misji coop. Znajdz mi taki mocny serwer żeby to utrzymał i kompa wraz z netem, który przy nagrywaniu filmiku nie zrobi laga i z filmiku bedzie dupa.
PS. Film jest już gotowy, teraz przebiega proces kodowania, które niestety potrwa kilka godzin. Myślę, że jutro wrzuce go na neta. Szykujcie kabelki od modemów bo będzie zajmować 85MB
jest sposob na to by sie nie cielo tak podczas nagrywania Wymaga to magnetowidu cyfrowego i wyjscia telewizyjnego z kompa. Podlaczasz kompa do TV magnetowid do TV i on nagrywa co sie dzieje na ekranie. Potem przezucasz z powrotem na kompa, obrabiasz i masz
Rainbow
Pn 21 lut, 2005 09:59
Ale myślisz, że to też nie zżera pamięci Kiedyś coś podobnego próbowałem, ale nic z tego nie wyszło bo magnetowid nie nagrywał.
Dodatkowa informacja: Filmik będzie zajmował jednak 36MB Spadł kamień z serca