Póki jestem martwy i nie mogę grać napiszę kilka wniosków
- Zombie powinne się spawnować niezależnie od niszczenia fontann
- PK jest bez sensu, bo zapomniałem, że medyk nie ma slota na secondary weapon (sorx za to)
- Zastanawiam się nad kozlicami, bo 2-4 strzały to strasznie mało. Mógłbym zamiast niego dać jakiegoś shotguna z 7 nabojami w magazynku.
- Sądzę, że mimo wszystko lepiej pozostać przy sanitariuszach
- Zgodnie z sugestią postaram się dać grupie zajęcie gdy zbliży się do fontanny. Chyba będę spawnował zombie tak długo jak gracze będą w pobliżu np. co 5 sekund jednego.
- Bardzo mnie korci aby dodać zielonego światła do fontann, bo dodaje to klimatu. Trochę ułatwi zadanie, ale tak na prawdę ogień nie łatwo zauważyć, więc bardzo to nie zmniejszy poziomu trudności.
Ogólnie sądzę, że misja jest ciekawa i nietypowa. Trzeba przyznać, że szybko nauczyliśmy się trzymać razem i orientować się z użyciem kompasu. Przyda się to w nocnych misjach.
Przepraszam osoby dla których "fizycznie" nie starczyło miejsca i każdego któremu zafundowałem
Friendly Fire
Strasznie fajny screenshot wyszedł
Wysłany 16 Maj 2005, 13:51:
Zmontowałem następną wersję z uwzględnieniem większości uwag. Dodatkowo potrzeba addonu strzelby gładkolufowej Mossberg M590 autorstwa LSC, którą można zassać z OFP Center PL
http://www.ofp.bmj.pl/bron/lsc_m590.zip (748 kB)
Zauważyłem, że gryzie się z SOF2 packiem (ten sam autor i nawet ta broń tam jest więc pewnie konflikt nazw)
Dzięki zastąpieniu Kozlic tą bronią gracze będą mieli dwa magazynki po 9 naboi (magazynek zajmuje dwa sloty). Poza tym moim zdaniem to jeden z najlepszych addonów shotgun'a w OFP - wymaga skryptu, ale doskonale symuluje tego typu broń.
Wysłany 18 Maj 2005, 13:04:
Czy znajdą się chętni na zombiastego coopa dzisiaj o 19?