Hm, ogólnie mam pewien problem i nie warto tworzyć nowego wątku to tu sie dopiszę (Wszak powiązany częściowo z samym GRAA-WP

)
Jako, że Kireta stworzył dobry fundament pod mój własny, jedyny "Units Replacement" to co zostało zrobione sobie zostawiłem (lub lekko zmodyfikowałem) a resztę sam zacząłem podmieniać. No i wszystko jest ok dopóki nie doszedłem do zamianki Ah-1 Cobra i Ah-64 na dwie wersje Mi-24D od LWP. Po zamianie wszystko pięknie działa w edytorze: są wszędzie tekstury, uzbrojenie działa bez zarzutu, żadnych bugów, wywaleń do windowsa, komunikatów o błędach, wszystkie dźwięki na miejscu etc. można wręcz rzec "Perfectly Done" ale... no właśnie, ale w misjach już nie jest tak dobrze bo w przerywnikach i w briefingu samej misji z wykorzystaniem Cobry lub Apache'a wyskakuje mi błąd:
- Kod: Zaznacz cały
"Nie można załadować misji - brak dodatku:LWP_Mod"
No wtf?!

Po włączeniu misji wszystko pięknie i bez zarzutu działa. Wszystkie wymagane addony do tego Mi-24 są w folderze addons, moda. Zaczynałem dociekać co może powodować tego niefartownego errora. Na samym początku przeszukałem całą klasę Cobry i "Apacza". Wszystko na swoim miejscu. żadnej linijki nie przeoczyłem, nie ma żadnych odniesień do innych plików zewnętrznych od LWP moda. Może to wina, że nie dodałem odpowiednich wpisów do "cfgModels"? Dodałem tam wpisy nazwane od nazw modeli (bez .p3d) i nadal pupa. Nie wiem od czego to zależy ale strasznie mnie to denerwuje gdyż nie da się w ogóle obejrzeć cutscenek ani w kampaniach ani w misjach... Może ktoś się spotkał z takim błędem i wie jak to wyeliminować?