Goose napisał(a):Mam pewien pomysl... moze tak taksowke od Grabarza ^^ (jezeli ja wyda albo inny pojazd) walnac do jakiejs misji z zombiakami a tlo moglo by byc takie..... jedzie taksowkarz(a raczej kilka taksowkazy) i kazdy ma pasazerow(graczy razem z kierowcami)....nagle pojawia sie mgla i ktorys z taksowkazy rozjezdza zombi i dojezdzaja (akcja na Nogovie)do Lipanów....no i wiadomo szukaj amunicji itp....i jescze jedno taksowkarze beda miec w bagaznikach ramingtony i rewolwery S&W.
P.S wpadlem na to wlasnie w tej chwili wiec dokladnie tego nie obmyslilem

Po pierwsze zombiaki kiepsko radzą sobie w mieście, a już w starej zabudowie Lipanów bardzo źle. Po drugie właśnie napisałem elaborat na temat tego, że muszę unikać pojazdów. Po trzecie po jaką cholerę ludzie mają ściągać addon, który spełni tak marginalną rolę? Po czwarte ilość budynków, które trzeba zabarykadować aby gracze nie oszukiwali jest astronomiczna. Po piąte kolumna identycznych taksówek jadąca nocą to mówiąc oględnie idiotyczny pomysł - rozumuem że czujesz wielką potrzebę zagospodarowania tego addonu, ale chyba są lepsze na to sposoby niż wciskanie go na siłę gdzieś gdzie jest kompletnie niepotrzebny. Po szóste misja jest nudna "jak flaki z olejem", bo nie ma żadnego celu poza zabić&przeżyć, ani żadnego warunku jaki trzeba spełnić by wygrać.
Apeluję jeszcze raz - nie "łapcie się" addonów, bo one misji nie czynią i myślcie w kategoriach tego co jest wykonalne, a nie tego co jest waszym zdaniem "fajne". Na czym ma polegać ta misja proponowana przez Goose'a? Pomijając wciśniętą na siłę taksówkę jej sens zamyka się w
"dojezdzaja (akcja na Nogovie)do Lipanów....no i wiadomo szukaj amunicji itp". Naprawdę to będzie takie fajne?