Chorąży
Pozwoliłem sobie przetestować nowopowstały addon konika na wzór testów z ofp.bmj.pl. Wiem, że jest to test troche lamerski ale co tam. Zapraszam do lektury.
Nazwa: Horse (ver. 2.0 Beta)
Autor: Philcommando
Strona: Zachód(Scout,Charger), Wschód(Scout,Charger)
Typ: Koń bojowy i rozpoznawczy
Ilość miejsc: 2
Maksymalna prędkość: Brak danych
Uzbrojenie: Karabin maszynowy
Wymagana wersja: Brak danych, testowano na 1.96
Oceny cząstkowe:
-estetyka: dobra,
-wykonanie: bardzo dobra,
-fizyka: dostateczna,
-tekstury: dobra,
-dźwięki: niedostateczna
-ocena ogólna: bardzo dobra.
Opis:
Pojawił się długo oczekiwany addon. Wielu ludzi czekało na jego premiere, licząc iż będzie to addon przełomowy. Nareszcie wyszedł a ja pragnę Wam przybliżyć go i opisać. Na pierwszy rzut oka widać dosyć dobrze wykonane tekstury konia (No może poza ogonem). Koń ma wszystko na swoim miejscu. Lecz gdy wsiądziemy i ruszymy przeżywamy wielki zawód. Nie ma żadnego odgłosu, animacja wygląda poprostu tragicznie, już nie mówiąc o "prowadzeniu". Swoistym Ester Eggiem jest peryskop (!) widoczny na zdjęciu poniżej:
Rzuca się w oczy również ślad jaki pozostawia koń. Jest to ślad jednokołowca.
Te błędy jednak nie grają roli gdy ustawimy wroga na koniu. Zabawa jest przednia. Strzelaniny wyglądają ślicznie. Addon ten jest świetnym materiałem na deathmatche. Czas na podsumowanie. Addon ten posiada wiele istotnych bugów lecz zabawa jaką dostarcza strzelanina jest przednia. To i fakt, że addon ten jest przełomowy podwyższa jego końcową ocene. Miejmy nadzieje, że pojawi się kiedyś koń z poprawioną animacją i dodanym dźwiękiem.
Link: ftp://www.gamezone.cz:8021/ofpd/unofaddons2/PCride.zip
Nazwa: Horse (ver. 2.0 Beta)
Autor: Philcommando
Strona: Zachód(Scout,Charger), Wschód(Scout,Charger)
Typ: Koń bojowy i rozpoznawczy
Ilość miejsc: 2
Maksymalna prędkość: Brak danych
Uzbrojenie: Karabin maszynowy
Wymagana wersja: Brak danych, testowano na 1.96
Oceny cząstkowe:
-estetyka: dobra,
-wykonanie: bardzo dobra,
-fizyka: dostateczna,
-tekstury: dobra,
-dźwięki: niedostateczna
-ocena ogólna: bardzo dobra.
Opis:
Pojawił się długo oczekiwany addon. Wielu ludzi czekało na jego premiere, licząc iż będzie to addon przełomowy. Nareszcie wyszedł a ja pragnę Wam przybliżyć go i opisać. Na pierwszy rzut oka widać dosyć dobrze wykonane tekstury konia (No może poza ogonem). Koń ma wszystko na swoim miejscu. Lecz gdy wsiądziemy i ruszymy przeżywamy wielki zawód. Nie ma żadnego odgłosu, animacja wygląda poprostu tragicznie, już nie mówiąc o "prowadzeniu". Swoistym Ester Eggiem jest peryskop (!) widoczny na zdjęciu poniżej:
Rzuca się w oczy również ślad jaki pozostawia koń. Jest to ślad jednokołowca.
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Link: ftp://www.gamezone.cz:8021/ofpd/unofaddons2/PCride.zip