Ostatnio bardzo często oglądałem jeden z kultowych polskich seriali i naszło mnie tak jakoś, na wcielenie jego kawałka do naszego światka OFP...mamy już bardzo wiele pojazdów/obiektów które pozwalają nam poczuć się ja w prawdziwym PRL, jednakże brakowało mi jednej rzeczy - rasowo polskiej taksówki. A jaki jest najbardziej znany polski serial o taksówkarzach?

Spójrzcie na screen, niecała godzina pracy i wyszło mi coś takiego. Jeden screen powie Wam wszystko.
Na początku zamierzałem zrobić taki pojazd, dla samego siebie, żeby nie zapomnieć jak się działa w O2/PaintShopPro, ale teraz tak sobie myślę, że może mój projekt mógłby się do czegoś przydać...na przykład do dekoracji

Z tym, że jest to jego hiper-beta wersja, musiałem z braku innego skorzystać z modelu Vilasa, który ma masę błędów...przydałyby się też nowe tekstury wyższej rozdzielczości, sam ich raczej nie zdobędę z braku cyfrówki...rzucam hasło, jeżeli ktoś z Was się tym zainteresuje to proszę bardzo, możemy coś wspólnie wykombinować, a jeśli nie - screen pozostanie screen'em.