Hmm... hmmm.... Normalnie przeczytalem jeszcze raz swoj post. Wczytajcie sie w niego i Wy. On ma problem z SB Live! Ma karte niezintegrowana. Zreszta ja tez mam Live!'a 5.1. Tylko ze OFP ma z niektorymi modelami LIVE!'a problem KTOREGO NIE DA SIE PRZESKOCZYC. Wiec jesli dwa sposoby podane nie poskutkuja, pozostaje korzystac z innej karty. Moze so bie oczywiscie kupic nowa, ale nie kazdy mam ochcote dwa razy wydawac kase na karte dzwiekowa

A dzis na prawie kazdej plycie jest karta zintegrowana, wiec w ten sposob najlepiej poradzi sobie z problemem. Poza tym nie kazda zintegrowana to stary AC'97. Bywaja dobre karty zintegrowane z pelnym 3D.
Ja kilkadziesiat razy myslalem ze mnie k.. strzeli gdy podczas coopa zaczelo trzaskac. Bo wylaczyc dzwieku nie bardzo moge, bo chlopaki na TeamSpeaku daja rozkazy, a ja nie moge sluchac tego trzasku bo mi mozg uszami kipi.
Jesli ktos ma jakis problem z OFP to polecam w pierwszej kolejnosci strone AvonLady
http://www.theavonlady.org/theofpfaq/
Moze to ta pora, ale wkurzaja mnie odpowiedzi kogos, kto sie nie wczytal w posty.