Teraz jest Pn 23 cze, 2025 22:40

Conspiracies MOD

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Michalofp

Chorąży

Chorąży

Conspiracies MOD

PostCz 18 sie, 2005 19:53

Dzisiaj wyszła wersja alfa dema Conspiracies MOD. Na podstawie gry S.T.A.L.K.E.R , zajmuje 274 mb . jeszcze nie ściągnąłem ale za skrinów widac że ma zaje... klimat.
http://ofp.gamezone.cz/index.php?newlang=eng

Volt

Major

Major

PostCz 18 sie, 2005 19:57

póki znajduje się tylko na stronie ofp.info mogę co najwyżej tylko o nim pomarzyć :beksa: , zna może ktoś inny link do niego??
Obrazek

Volt

Major

Major

PostPt 19 sie, 2005 00:13

ok mod ściągnąłem z ich strony
Oto krótki opis tego co narazie widziałem
Odpaliłem gre z włączonym modem oraz ECP (to nie mod tylko właściwie pack addonów).Włączyłem Edytor i w nowych wyspach były : NewLand,CAT Afghanistan oraz ta dołączona z AEF Treben.Włączyłem NewLand , po włączeniu przeszukałem strone USA , właściwie nic u nich nie znalazłem, po stronie rosyjskiej było już więcej jednostek ,ale jakoś tylko Zombie było najwięcej, u partyzantów i cywili nie chciało mi się już patrzeć , odpaliłem pierwszą część kampani/ Po przeczekaniu 3 minut moim oczom wyskoczył jakiś błąd, wziąłem ok, BRIFINGU NIE MA, najpierw włączyłem mape by się dowiedzieć gdzie jestem, niestety się nie dowiedziałem.... , to wkońcu ruszyłem przed siebie , napotkałem tory kolejowe oraz koło nich wolno stojące wagony , w żadnym nic nie znalazłem , więc ruszyłem dalej . napotkałem pare krów, w tym jedną zabiłem bo skoro to Stalker to może potrzebuje żywności :) ,niestety nic się nie stało .Nagle ujżałem farme, podszedłem do niej ,były przy niej dwa auta , jakiś człowiek oraz dwa psy. Gdy podszedłem do człowieka rozpoczeła się jakaś gadka , po niemiecku.. rozumiałem co któreś zdanie ale jakoś to ułożyłem. Gdy skończyli rozmawiać podszedłem do aut , oba zablokowane .Ruszyłem wzdłóż drogi do farmy , ale postanowiłem że narazie skończe. Wiedziałem że ta misja jest naprawde DUUUżA , więc chyba mogę wykorzystać Shift + - "SAVEGAME" . Tak też zrobiłem , nie wiem ile trwało zapisanie ale wiem że zdąrzyłem posłać łózko , wypić szklanke wody oraz na chwile włączyć TV. Po odczekaniu tego czasu postanowiłem zrestartować system bo to napewno będzie trwać krócej niż wyłączenie gry ;) , To wszystko co narazie mam do powodzenia :spoko:
PS. : Pierwszy raz się tak zapisałem na forum :twisted:
Obrazek

Volt

Major

Major

PostPt 19 sie, 2005 14:00

Ogólnie spaprali robote , zamiast utrzymać klimat STALK3RA czyli jesteś wolny , i sam musisz pracować na sobą , to oni dali małe terenki i co najgorsze ... dali WayPointy , dzięki którym spaprali klimat, pomijająć już brak Brifingu...
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPt 19 sie, 2005 14:43

Nie no... pomijając już to, o czym napisał Volt... bueheheh... wiecie czemu nie da się skończyć pierwszej "misji", czemu nie da się opuścić 1 sektora? Bo twórca "misji" ustawił zakończenie w wyjściu z "1szego sektora" tak, że wyzwalacz aktywuje się w momencie, gdy... wejdzie w niego partyzant. Z kolei gracz jest... rosjaninem! :lol: Porażka totalna...
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Volt

Major

Major

PostPt 19 sie, 2005 15:14

przeszedłem kampanię w jakieś 45minut , opiszę pierwsze 5 sektorów bo na nich stosunkowo najmniej się dzieje
1-została już opisana :)
2-twoim zadaniem jest ukraść ciężarówke , bierzesz ciężarówke , i jedziesz
3-przejechać jakieś 500metrów
4-musisz już przejsć przez most (kampania nareszcie powoli zaczeła przypominać STALK3RA
5-I tu się zaczeło.... , no cóż , nie powiem ża muzyka z Matrixa tu pasuje ... , ale nagle robi się mgła , pochmurno a gracz zostaje otoczony przez hordy zombie , ja zabiłem tylko 3 co staneły mi na drodze i doszedłem do next sektoru
a dalej już nie zdradze co będzie :twisted:
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPt 19 sie, 2005 15:18

Ujmę to bardzo ogólnie. Cały ten "mod" to kpina...

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Marcin_BM

Porucznik

Porucznik

PostPt 19 sie, 2005 15:19

Troche to nie wyszlo jak trza ale to w koncu ofp...
Ten który rzucił na mnie się niewiele szczęścia miał,Bo wypadł prosto mi na kły i krew trysnęła z rany

Volt

Major

Major

PostPt 19 sie, 2005 15:20

ale uwież mi , można to zrobić owiele lepiej , jedynie co im wyszło w miare to roślinność , ale i tak przesadzili
Obrazek

Kac

Porucznik

Porucznik

PostPt 19 sie, 2005 17:20

hmmm to wersja Alpha, może późniejsze wersje będą o wiele lepsze ;-)

Volt

Major

Major

PostPt 19 sie, 2005 17:24

i będzie to samo co z Oblivionem ? uważaj bo uwierze...
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostPt 19 sie, 2005 17:57

Kac, nie ma co się łudzić. Cały ten śmieszny "Battletek" i jego prace to kpina...

Poczytaj teksty na ich stronce - biorąc pod uwagę jakiej jakości są ich prace, można z krzeseł pospadać ze śmiechu.

~ Ronald Reagan

żuker

Major

Major

PostSo 20 sie, 2005 00:42

Sciagnalem, pogralem 15 minut i wylaczylem :???: Pomysl dobry, ale wykonanie do dupy. Pogadalem z gosciem w wiosce, wrocilem do wagonu i kupa :???:

Volt

Major

Major

PostSo 20 sie, 2005 12:20

jak dobrze pamiętam to masz przejść wzdłuż wagonu , wrócić , pogadać , i wyjść z misji , nacisnąć Shift + - i wpisać campaign , dlaczego ? bo te debile dali wyzwalacz że aktywuje go partyzant :lol:
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Conspiracies MOD

Następna strona

Powrót do Operation Flashpoint