ostatnio wyskoczył pack kobiet:P wpółczesnych:) i się cieszę z tego, tylko że jest jedno ale - wg mnie jest ogólnie mało addonów cywili... bo czy np słyszał ktoś o packu cywili w strojach z okresu II wś? czy może ktoś wydał a ja nie wiem? Czy wg was są wogóle potrzebne packi cywilów?
życie jest piękne dopóki nie umrzesz
Szkoła jest jak Media Markt - powinni tego zabronić
O takim addonie raczej nikt nie słyszał, ale znając życie napewno się myle. Wg. mnie addony cywili napewno nie są niepotrzebne, przydadzą się komuś kto chce sobie zróżnicować troche OFP i ma dość Człowiek 1 Człowiek 2 Człowiek 3 itd.
-----------------------------------------
She isn't real
I can't make her real...
I'm a slave 'n I'm a master
No restraints and urgent collapses
-----------------------------------------
Loony ma w pewnym sensie rację - gdyby nie mody jak np. I44, czy SNP2 przenoszące nas do wietnamu lub na wwII nie byłoby zapotrzebowania na nowych cywili. A Ci do wwII lub wietnamu BARDZO by się przydali.
właśnie mam wene na kampanie przeplataną dość porządnie historią IIWW;) i tak od Pacyfiku przez Sycylie, może Monte Cassino, a także Francja;) tyle że potrzebuję cywilów bardzo, bo pewna część kampani ma się toczyć "po cywilu":) Francuski "Resistance" też nie był najlepiej umundurowany i uzbrojony;)
życie jest piękne dopóki nie umrzesz
Szkoła jest jak Media Markt - powinni tego zabronić