Witam. Mam taki pomysl zeby zrobic addon ze jak sie np wybiera (w ofp oczywiscie) range np porucznik to zeby na ramieniu (lub gdzies indziej) byl znak tego stopnia. Macie link http://www.army.mil/symbols/armyranks.html do stopni.
Moje pytanie: Jak to zrobić?
Czyli otworzyc plik zwyklego zolnieza (teksture) i wkleic teksture stopnia (np na ramie). Dobra. Tylko jak to zrobic? Gdzie są pliki zolniezna i tekstury?
wszystkie jednostki które były w podstawowej wersji gry są chyba w data.pbo w folderze Dta ale, że addonmakerem nie jestem to głowy nie dam Neon - Powiedz mi tylko co zamierzasz zrobić gdy już znajdziesz tych żołnierzy? W dzisiejszych czasach i tak już prawie nikt nie używa tych jednostek...
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Opcja szukaj do qr*** nędzy! Prosze wykazać się odrobiną samodzielności. Temat zamykam i lojalnie ostrzegam przez zakładniem kolejnych wątkow w tym stylu.