Teraz jest So 21 cze, 2025 00:25

Dziwny skrypt, nie bierzcie mnie za psychola

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

SaS TrooP

Pułkownik

Pułkownik

Dziwny skrypt, nie bierzcie mnie za psychola

PostCz 28 wrz, 2006 18:50

Ekhm... to naprawdę dziwny skrypt, lecz czy ktoś wie może czy istnieje skrypt przemiany człowieka w zombie, albo jeszcze lepiej w jakiegos mutanta :oops: Słyszałem, że w Farmlandzie zabici po jakimś czasie stają się zombie, ale zależy mi na tym, aby stały się nimi od razu, np. żeby zołnierz sobie stał i nagle przepoczważył się w zombie. Jak ktoś wie jak to zrobić to bardzo bym prosił, powiedzcie bo bardzo tego potrzebuję.

edit- OK, sorry.
Ostatnio edytowano Cz 28 wrz, 2006 20:35 przez SaS TrooP, łącznie edytowano 1 raz

HAV

PostCz 28 wrz, 2006 20:13

Martin - posty jednowyrazoe, złozone z samych emot etc. są traktowane jako spam i jako takie podlegają kasacji w trybie natychmiastowym :]

gremdek

Porucznik

Porucznik

PostPt 29 wrz, 2006 15:37

a jakiego chcesz zombie, z jakichs tam addonow, czy też może zakrwawiony żołnierz dorabia na boku jako zombie?
jeśli opcja pierwsza:
dopalasz: zolnierz exec "zomb.sqs"
Kod: Zaznacz cały
_pos = getpos _this
_dir = getdir _this
_this setpos [0,0,0]
_zombie createunit [parametry dla zobmie z twojego addonu]
~100
deletevehicle _this

ale to ma dużo wad. jesli leży to zombie będzie stał. przeskok też będzie brzydki.

opcja druga: zakrwawienie - setdammage powyżej 0.5 zakrwawia żołnierza.
wade to ma te, że nie wiem, musisz oskryptować jego atakowanie innych.

dobre powiino być jakiejść tam animacji, że niby go rzuca i w tym czasie zakwawienie.
:(

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Dziwny skrypt, nie bierzcie mnie za psychola

PostPt 13 gru, 2024 09:09

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Dziwny skrypt, nie bierzcie mnie za psychola

Powrót do Operation Flashpoint