Teraz jest So 21 cze, 2025 00:15

GameSpy Arcade - problem z wyszukiwaniem serwerów

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Marcin US ARMY

Cywil

Cywil

GameSpy Arcade - problem z wyszukiwaniem serwerów

PostSo 30 wrz, 2006 21:43

Witam wszystkich tych którzy czytają ten temat i proszę o pomoc.
Czy by mi ktoś mugł wytłumaczyć krok po kroku jak użyć gamespy arcade by zagrać w Operation Flashpoint przez internet(w skrucie rzeby mi się serwery pokazały).Jestem już zalogowany na gamespy jakby ktoś się pytał.bardzo bym prosił o wyrozumiałość i napisanie odpowiedzi na te głupie pytanie

PS:Proszę mi niepisać że ja głupek i robię błedy bo ja to wiem :D

Elej: Jeśli wiesz, że robisz błędy, to dlaczego nawet nie starasz się ich poprawiać? I po drugie nadawaj tematom normalne tytuły... bo mnie po prostu krew zalewa...

Marshal

Major

Major

Re: Potrzebuje odpowiedzi na głupie pytanie :P

PostN 01 paź, 2006 09:47

Marcin US ARMY napisał(a):Witam wszystkich tych którzy czytają ten temat i proszę o pomoc.
Czy by mi ktoś mugł wytłumaczyć krok po kroku jak użyć gamespy arcade by zagrać w Operation Flashpoint przez internet(w skrucie rzeby mi się serwery pokazały).Jestem już zalogowany na gamespy jakby ktoś się pytał.bardzo bym prosił o wyrozumiałość i napisanie odpowiedzi na te głupie pytanie

PS:Proszę mi niepisać że ja głupek i robię błedy bo ja to wiem :D

Jaką masz wersję OFP ?
Obrazek

Marcin US ARMY

Cywil

Cywil

PostN 01 paź, 2006 10:39

Ja mam wersje 1.96 z dodatkiem Resistance

panther

Szeregowy

Szeregowy

PostN 01 paź, 2006 11:46

wchodzisz w zakładkę "Multiplayer" w menu głownym następnie jeśli nie masz firewalla lub zezwoliłeś na połączenie dla OFP klikasz na "Address" i musi wyświetlić sie podmenu "Internet" (domyslnie jest chyba LAN) wartość "Implementation" powinieneś mieć na "Sockets" bo nie chcący mogła być "DirectPlay", jeśli serwerów jest mało w zakłądce "Filter" wartości "Full servers" oraz "Passworded servers" powinny być "Show".

Jeśli do tego czasu serwery nie pokazały się to wciskasz "Refresh"

w zasadzie serwery powinny pokazać się juz przy pierwszym kroku gdy zmieniasz z Lan na Internet. powodzenia
Obrazek

Marcin US ARMY

Cywil

Cywil

PostN 01 paź, 2006 12:05

panther napisał(a):wchodzisz w zakładkę "Multiplayer" w menu głownym następnie jeśli nie masz firewalla lub zezwoliłeś na połączenie dla OFP klikasz na "Address" i musi wyświetlić sie podmenu "Internet" (domyslnie jest chyba LAN) wartość "Implementation" powinieneś mieć na "Sockets" bo nie chcący mogła być "DirectPlay", jeśli serwerów jest mało w zakłądce "Filter" wartości "Full servers" oraz "Passworded servers" powinny być "Show".

Jeśli do tego czasu serwery nie pokazały się to wciskasz "Refresh"

w zasadzie serwery powinny pokazać się juz przy pierwszym kroku gdy zmieniasz z Lan na Internet. powodzenia

Dzięnkuje za odpowiedż.Sprawdziłem i działa, zaczynam grać w Operation Flashpoint przez internet. :D

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: GameSpy Arcade - problem z wyszukiwaniem serwerów

PostPt 13 gru, 2024 09:17

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: GameSpy Arcade - problem z wyszukiwaniem serwerów

Powrót do Operation Flashpoint