Teraz jest So 21 cze, 2025 20:35

Problem z minimalizacją

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

koleś14

Szeregowy

Szeregowy

Problem z minimalizacją

PostSo 20 sty, 2007 20:26

Mam taki problem: gdy chcę zminimalizować OFP(Alt+Tab) to gra zawiesza się i widać tylko kursor Windowsa. Czy ktoś wie dlaczego tak sie dzieje?

Marker

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 20 sty, 2007 20:41

Za mało pamięci.
Obrazek

"Jako arabski gej-satanista zmarzniete uszy wolę sobie ogrzewać przy płonacym kościele "

koleś14

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 20 sty, 2007 21:00

Ale co ciekawe czasami uda sie normalnie zminimalizować. Np. dzisiaj 5 razy pod rząd się udało a potem już ciągle zacinało. A co do pamięci to myśle że 384 MB RAM powinno wystarczyć.

james_gastovski

Porucznik

Porucznik

PostSo 20 sty, 2007 21:06

Jak mi wystarczy 256...
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagi fhtagn.

Matte

Chorąży

Chorąży

PostSo 20 sty, 2007 22:05

Ustaw w grze inną rozdzielczość niż na pulpicie...
Obrazek

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 20 sty, 2007 22:09

Odświeżanie, nie rozdzielczość
Obrazek

koleś14

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 20 sty, 2007 22:25

Chciałem już tak zrobić ale w opcjach moge dać jedynie 60 Hz i w ustawieniach systemowych też jest tylko 60 Hz. Nie da sie dać inaczej

Jerry

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 20 sty, 2007 22:31

Masochista...
Obrazek

kondor

Major

Major

PostSo 20 sty, 2007 22:44

czy Ty masz stary monitor, czy brak Ci normalnych sterownikow?

Loony

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 20 sty, 2007 23:10

Jest tak:
mam monitor 17 cali
odświeżanie 100 Hz
256 MB ramu

i zauważyłem, że minimalizacja czasem działa a czasem nie. Od czego to zależy:
1. samopoczucie komputera
2. inne programy w tle. szczególnie pomocne jest gdy włączysz OFP a w tle masz winampa albo jakiś otwarty folder ;)
Obrazek

danielek1

Szeregowy

Szeregowy

PostN 21 sty, 2007 20:56

Ja mialem ten problem. jak ci sie zawiesza to naciskaj znaczek windows a potem alt+tab
to ci wróci do OFP i spróbuj jeszcze raz alt+tab az ci wyjdzie do pulpitu

Jon

Generał

Generał

PostPn 22 sty, 2007 00:02

O ile wróci.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Zielarz

Chorąży

Chorąży

PostŚr 24 sty, 2007 09:13

Mi też tak sie robi, a mam 1GB pamięci. Ale mi to nie przeszkadza. Jak z pierwszym razem nie zadziała to następnym razem jak sie naciśnie to powraca do gry... Jak są jakieś okna otwarte to tyle razy trzeba nacisnąć aby powróciło ile jest okien otwartych... (troche nudne zajęcie ale......)

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z minimalizacją

PostPt 13 gru, 2024 14:28

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z minimalizacją

Powrót do Operation Flashpoint