Teraz jest So 21 cze, 2025 22:18

Lotnicze Pogotowie Ratunkowe w OFP

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

airmod

Cywil

Cywil

Lotnicze Pogotowie Ratunkowe w OFP

PostSo 07 kwi, 2007 18:22

Witam , od niedawna zacząłem repaintowac dwa smigłowce mi-2 na barwy LPR screeny tutaj ---> http://www.air-ambulance.bitdom.pl/ smigłwce są prawie gotowe i tu małe pytanko , moze ktos by był chetny i wspólnymi siłami moglibysy stworzyc modyfikacje dotyczącą Lotniczego Pogotowia Ratowniczego, wszelkie zapytania czy tez checi przyłączenia sie do projektu prosze kierowac na melus89@o2.pl
Pozdrawiam.

MaRcin

Major

Major

PostN 08 kwi, 2007 12:11

wiem że kiedyś śmigłowcami lpru zajmował się Arika, ale zdaje sie że jakiś czas temu zmienił branżę i teraz zamiast opalać sie przed monitorem, opala się na nadmorskich plażach :)
Good Times Gone

airmod

Cywil

Cywil

PostN 08 kwi, 2007 14:28

a jest jakis kontakt z tym "Arika" ??

smola93

Porucznik

Porucznik

PostN 08 kwi, 2007 19:59

Ojj, daaaawno go tu nie widziałem. Bardzo dawno :), nie wiem jak z gg czy mailem ale na forum chyba wymarł :)

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 09 kwi, 2007 18:13

Done ;)
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.

airmod

Cywil

Cywil

PostPn 09 kwi, 2007 23:31

witam, chciałbym sie dowiedziec czy jest mozliwość przerobienia mi-2 airwolfa tak aby smigłowiec przy starcie najpierw odtwarzał realny dźwięk właczania silnika ,taki efekt spodkałem między innymi w mi-26 od owp , zapewne dodaje to realności , chyba kazdego czasem denerwuje start smigłwca i ten spowolniony dzwiek wirnika przy starcie :)
Pozdrawiam i prosiłbym o jasne wypowiedzi "na temat" ;)

R - Ej no, heloł. Czemu ktoś mi tu cenzuruje posty ;>?

airmod

Cywil

Cywil

PostŚr 11 kwi, 2007 19:04

R - Ej no, heloł. Czemu ktoś mi tu cenzuruje posty ;>?

co Ty chcesz?? :/

Arika

Major

Major

PostN 15 kwi, 2007 16:53

http://silentwar.ofpbase.com/beta_versions/SW_mi2.rar
Tutaj jest odnośnik do jakiegoś modyfikowanego przeze mnie Mi-2. Co w nich jest trudno mi powiedzieć, bo odkąd szef mi schował moje OFP to miałem okazji sprawdzić. ArmA jeszcze nie kupiłem :( Model jest chyba od Airwolfa reszta jest do wzięcia. W texturach pomagał Corran. Nie wiem czy Ciebie to satysfakcjonuje, ale w najbliższym czasie niczgo innego nie wygrzebie bo nie mam dostępu do starego kompa.

MaRcin napisał(a):wiem że kiedyś śmigłowcami lpru zajmował się Arika, ale zdaje sie że jakiś czas temu zmienił branżę i teraz zamiast opalać sie przed monitorem, opala się na nadmorskich plażach :)

Hehehe jeszcze ktoś o mnie tu pamięta :D Zmieniłem branże bo w OFP średnio mi się wiodło :D Obecnie walczę z Kaczorami i ich poplecznikami w celu obalenia IV RP ;) niestety na nadmorskie plaże nie mam czasu. Co najwyżej na mój sad czereśniowy pieknie kwitnący o tej porze roku

POzdrawiam wszystkich
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Lotnicze Pogotowie Ratunkowe w OFP

PostPt 13 gru, 2024 18:40

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Lotnicze Pogotowie Ratunkowe w OFP

Powrót do Operation Flashpoint