Teraz jest So 21 cze, 2025 22:14

Flaga dla trzech stron konfliktu?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

BelegU$

Kapral

Kapral

Flaga dla trzech stron konfliktu?

PostŚr 11 kwi, 2007 17:42

Szukałem, nie znalazłem. Albo nie umiem Szukać, albo cieńki ze mnie Szukacz. :P

W CWC była W MP fajna mapka : 2-8T City Conflict. Tam walczyło Nato z Ruskimi, chodziło o zdobycie flag (2) w mieście i utrzymanie ich jak najdłużej.
Flaga była dostępna dla obu stron, w menu opcji przy fladze można było wybrać opcję "Weź flagę". Działało to tak, jakby flaga była partyzantów. A partyzanci nie mieli z nikim sojuszu...

...ale czy da się tak zrobić, by flaga była dostępna dla trzech stron konfliktu? Partyzantów, Ruskich i NATO? I jeśli tak - to jak?

kondor

Major

Major

PostŚr 11 kwi, 2007 18:50

blisko flagi wstawic 3 wyzwalacze aktywowane na obecnosc rus/usa/partyzantow

BelegU$

Kapral

Kapral

PostŚr 11 kwi, 2007 21:23

Ok, fajnie jest...

...ale problem pojawił się taki - NATO nie może brać flagi! I to w dziwny sposób - Ruski mogą, jak wezmą flagę to Nato już też może... dzieje się tak nawet, jak gram bez 3 strony. Wszystkie wyzwalacze skopiowałem z 2-8T City Conflict... co jest źle?

BTW: Mały Off-Top, nie chcę nowego tematu zakładać - misja jest w Petrovicach. Dlaczego jak gram w Single drzwi są otwarte i można włazić do budynków, a w Multi się nie da?

Matte

Chorąży

Chorąży

PostPn 16 kwi, 2007 15:12

BelegU$ napisał(a):Ok, fajnie jest...

...ale problem pojawił się taki - NATO nie może brać flagi! I to w dziwny sposób - Ruski mogą, jak wezmą flagę to Nato już też może... dzieje się tak nawet, jak gram bez 3 strony. Wszystkie wyzwalacze skopiowałem z 2-8T City Conflict... co jest źle?

BTW: Mały Off-Top, nie chcę nowego tematu zakładać - misja jest w Petrovicach. Dlaczego jak gram w Single drzwi są otwarte i można włazić do budynków, a w Multi się nie da?

A skrypty przekopiowałeś ??
jeśli jakieś tam są...
Obrazek

BelegU$

Kapral

Kapral

PostPn 16 kwi, 2007 20:55

IDIOTA ZE MNIE BYł! Wystarczyło Partyzantom ustawić na "Brak sojuszu" (czy jakoś tak). Temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim!

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Flaga dla trzech stron konfliktu?

PostPt 13 gru, 2024 18:59

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Flaga dla trzech stron konfliktu?

Powrót do Operation Flashpoint