Witam mam "powazny" problem. Prosze o nie zamykanie tematu - przejrzałem wszystkie teamty, szukałem w wyszukiwarce i nie znalazłem interesujacej odpowiedzi. Mam oryginalna platynowa edycje - wersja 1.96. ¦ciągnałem wczoraj FFUR 2006 2.5 full instal exe (~500MB) oraz FFUR 2007 1.0 exe (~500MB). Zainstalowałem na czysto OFa (u mnie katalog - d:/Gry PC/OperationFlashpoint działa jak nalezy. Zabrałem sie za instalacje FFURa 2006 2.5 - instalator zrobił weryfikację po czym powiedział ze mam wersje 1.46 a przeciez posiadam 1.96 widziałem w menu (wobec tego "oszukałem" instalator i wyrzuciłem pliki exe z folderu OperationFlashpoint w wersji 1.46 bo takie sie u mnie utworzyły po instalacji oFa a FFUR jakoś wykrywa te zamiast 1.96 - no i po weryfikacji nie było tym razem problemów FFURa zainstalowałem w domyślne miejsce u mnie d:/Gry PC/OperationFlashpoint/FFUR 2006. Instalacja przebiegła bezproblemowo - klikam na ikonke FFUR 2006 exe a tu lipa - wyskakuje na ułamek sekundy jakies czarne dosowe okienko - nie da sie nic odczytac bo za szybko i dalej nic sie nie dzieje - gra nie odpala. Sprzet XP+SP1 na SP2 tez patrzałem P4 3.0 GHZ, 2GB RAM HyperX, GF6800GT. Szlak mnie trafia - czekam az ArmE zooptymalizują a do tego czasu chciałem sobie pocykac w mody OFa (jestem ciemny bo pierwszy raz instaluję jakiegos moda do OF) dlatego prosze o jakaś szczegółową odpowiedż - krok po kroku za która z góry dziękuje bez uzywania zaawansowanej terminologii.
[SEJ] - dodano rodzaj tematu
[SEJ] - dodano rodzaj tematu