Teraz jest So 21 cze, 2025 22:16

Filtr widzenia

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

Filtr widzenia

PostWt 24 lip, 2007 21:29

Mam wielką prośbę do addon-makerów.
Mam całkiem niezły pomysł na misje. Bohater jest w niej pod wpływem marihuany.
I tu właśnie zaczyna się problem. Chciałbym by postać prowadzona przez gracza miała mroczki przed oczami, widok rozmywał się itp. Wydaje mi się, że to niezłe wyzwanie nawet dla weterana.

BTW: Mimo, że jestem laikiem, mam pewien pomysł. Może by przerobić zwykłe M16, które po wyekfipowaniu wnie gracza daje efekt opisany powyżej?
Obrazek

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostWt 24 lip, 2007 21:57

Czemu??

-Nie chce mi się ??
-jest to niemożliwe ??
-nie umiem ??
Obrazek

Volt

Major

Major

PostWt 24 lip, 2007 21:59

Wszystko co napisałeś
Obrazek

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostWt 24 lip, 2007 23:38

Wypraszam sobie! OFP nie jest trupem. Jest wg mnie najlepszym symulatorem żołnierza na rynku. Z jakimkolwiek modem (Jungle Fever, Y2K3, GRAA, FFUR, FDF) o klase pobija ArmA, czy innych pretendentów do tronu.

Więc Panowie, z szacunkiem do weterana tak wielu frontów!!
BTW: Zbulwersowałem się;)
Obrazek

Volt

Major

Major

PostŚr 25 lip, 2007 02:06

Zauważyłem, że wszyscy narzekający na ArmA to ludzie, którym ArmA nie poszła, lub ledwie chodzi. Czy to przypadek? :)

Wracając do tematu. Wątpie by było możliwe coś takiego jak rozmycie na tym, co dysponuje OF.
Obrazek

LostBeyondRetri

Porucznik

Porucznik

PostŚr 25 lip, 2007 10:26

Volt: na ArmA narzekają ci, którzy uważają, że jest to wtórny flashpoint z nowymi texturami.

Yac: Ja pytam o rzeczy banalne w waszym przekonaniu, ponieważ nie znam się zbyt dobrze na tym. Jestem laikiem jeśli chodzi, o niektóre kwestie, w których wy jak widać jesteście starymi weterani.
Czemu ja właściwie pytam o takie w waszym przekonaniu głupoty? Bo naszych dwóch missionmaker'ów wyjechało, a 3 udał się prostą drogą do wojska i chciałbym zrobić coś sam zanim wrócą, tak aby mój udział nie ograniczał się do scenariusza, dialogów i werbowaniu nowych ludzi.
W sumie Yac masz racje mój udział w tej kampanii polega najwięcej na gadaniu..

EDIT:
średnia ocen ArmA

średnia ocen w internecie ArmA: 76%

średnia ocen OFP

średnia ocena w internecie OFP: 86%
Ostatnio edytowano Śr 25 lip, 2007 10:40 przez LostBeyondRetri, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Volt

Major

Major

PostŚr 25 lip, 2007 10:39

@LostBeyondRetri
Gdyby było tak jak mówisz "wtórny flashpoint z nowymi texturami" to nie cieszyłby się taką popularnością. ;-)
Wątpie byś znalazł kogoś, kto zechce jeszcze coś robić przy OF. Niby można tam popróbować rozmyć ekran teksturami, ale nie będzie to efekt do końca taki jak chciałeś. Po za tym ktoś z tego forum stworzył skrypt amfetaminy, również można spróbować ofpec.com o ile jeszcze robią pod OF.
Obrazek

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Filtr widzenia

PostPt 13 gru, 2024 21:51

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Filtr widzenia

Powrót do Operation Flashpoint