Teraz jest So 21 cze, 2025 22:18

Wnętrza obiektów

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Tracer

Cywil

Cywil

Wnętrza obiektów

PostCz 26 lip, 2007 10:27

Witam wszystkich addon-maker'ów. Mam Kilka pytań i na pierwszy rzut oka mogą się wydawać nieco dziwne:
1)Czy można wyłączyć widok zza pleców gracza (zapomniałem jaki to był skrót)?
2)Czy można wyłączyć deszcz, odgłosy burzy itp.?

Po prostu, tworzę kampanię, w której pewien żołnierz przeciska się przez zabezpieczenia jakieś fabryki i dochodzi do dzwi. Misja kończy się i ładuje następna, w której to jest on we wnętrzu kompleksu. Wiem jak zrobię ten kompleks: po prostu stworzę prostą mapę, bez żadnych gór, drzew itp. i nałożę obiekt, który od środka będzie spełniał moje warunki. Jednak muszę właśnie wyłączyć widok zza pleców, bo, gdy gracz podejdzie do ściany, to będzie widział świat zewnętrzny. Nie chciałbym też słyszeć w pewnym momencie pioruna ani widzieć mgły. Dlatego się pytam. Przepraszam jeśli gdzieś, ktoś odpowiedział na te pytania.
Ostatnio edytowano Śr 01 sie, 2007 14:17 przez Tracer, łącznie edytowano 1 raz

HAV

PostCz 26 lip, 2007 10:59

A co to ma wspólnego z addonmakingiem :? - czytaj opisy poszczególnych działów, albo warny polecą...

zygomir

Kapral

Kapral

PostCz 26 lip, 2007 13:09

Ja bym na twoim miejscu najpierw przeszukał zasoby tego linku http://www.ofp.imro.pl/uncomrefpl.html - to spis komend do edytora OFP ;P

Witam wszystkich addon-maker'ów. Mam kilka pytań(...)

...ale czemu do addon-maker'ów? xD

btw. a co do tej mgły i piorunów...
Może po prostu ustaw sobie suwaczkami ładną pogodę bez mgły?
Forever Punk!

Tracer

Cywil

Cywil

PostCz 26 lip, 2007 23:10

Miałem jeszcze kilka innych pytań, ale bałem się Waszej reakcjii. Były one związane z addonami.

smola93

Porucznik

Porucznik

PostPt 27 lip, 2007 11:13

Tracer napisał(a):ale bałem się Waszej reakcjii.

No i widzicie do czego doprowadziliścię?? teraz się już nawet pisać boją :twisted:

Tracer: Pytaj, byle zgodnie z regulaminem :) Sprawdz czy nie ma już tematów podobnych do tego, o co chcesz zapytać, i pisz posty zgodnie z regulaminem, którego oczywiścię:

lektura (...) wskazana

nizyn

Chorąży

Chorąży

PostN 05 sie, 2007 11:32

1: Po prostu go nie włanczaj :cfaniak:
2:Wejdź do okna Intel w edytorze. Tam można zmieniać pogodę, mgły, stronę partyzantów itp.

P.S.Jeśli masz jakieś inne pytania, to bez ryzyka warna możesz sie pytać na prywatnych wiadomościach.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Wnętrza obiektów

PostPt 13 gru, 2024 21:53

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Wnętrza obiektów

Powrót do Operation Flashpoint