Teraz jest So 21 cze, 2025 22:22

Animacje z ArmA w OFP?

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jakub_Z

Szeregowy

Szeregowy

Animacje z ArmA w OFP?

PostWt 31 lip, 2007 22:23

Na screenach na stronie ORCS zauważyłem, że żołnierze trzymają bronie tak jak w Armed Assault... Czy istnieje jakiś addon zawierający takie animacje?

Adres strony, na której znajdują się screeny:
http://ofp.gamepark.cz/_hosted/orcs/north1.htm

[HAV] rodzaj tematu
Ostatnio edytowano Śr 01 sie, 2007 14:38 przez Jakub_Z, łącznie edytowano 1 raz

Mr. Zenek

Szeregowy

Szeregowy

PostWt 31 lip, 2007 23:23

¦ciągnij sobie ffur'a to się przekonasz :twisted:
(tak, w ffur istnieje taka animacja)

Teraz wyręcze moderatorów :jezor:
Gdzie rodzaj tematu?!
Ps. wybaczcie, nie mogłem się powstrzymać :grin:
¦remscy Fanatycy.
Nieliczni, ale wierni

Ecto

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 01 sie, 2007 09:45

Odpowiedź na twoje pytanie to FFUR 2007 SLX 1.0. Jest tam duż oanimacji z army m. innymi chodzienia itp.
"Kto sie wywyższa będzie poniżony" -No! Może chociaż w innym świecie nie będzie korków :twisted:

-=SpecNaz=-

Chorąży

Chorąży

PostŚr 01 sie, 2007 14:32

Tylko trawy nie ma.Teraz te wszystkie mody przypominają Armę jak są niewyraźne :twisted:
"Nie przeszkadzajmy wrogowi, gdy popełnia błąd"

~Napoleon Bonaparte

101st Paratroop

Major

Major

PostŚr 01 sie, 2007 15:47

Nie no, rozbrajacie mnie...

Po pierwsze, to nie animacje z ArmA, tylko pierwotne animacje robione pod ofp. Tak w ogóle, warto byłoby zobaczyć jak wygląda animacja biegania i sprintu zamiast gadać głupoty. Co do chodzenia jest tzw. Patrol Anims. Trzymanie broni może i wygląda podobnie (nigdy nie porównywałem)...

Druga sprawa, to po co każecie mu ściągać ok. 600mega (razem z patchami itd.) jak może sobie ściągnąć paczki animacji od DMA... Różne packi miały najprzeróżniejsze animacje a FFUR tak sobie skacze z jednego packa do drugiego z każdym wydaniem i patchem (co jest moim zdaniem zupełnym bezsensem. Zdecydować się na jeden i koniec!).

I nie, FFUR nie posiada "dużo animacji z ArmA". Jak już wspomniałem, najpierw zobaczcie jak tam wyglądają te animacje a jak w FFUR. Różnica jest spora...

Mr. Zenek

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 01 sie, 2007 18:01

1. Nie powiedziałem ze w FFUR jest dużo animacji
2. Nie powiedziałem, że jest to animacja z Army
3. Nie ściągałem jeszcze żadnych pack'ów z animacjami, więc nie wiem skąd można je jeszcze pobrać (po prosru miałem FFUR'a i widziałem tą animacje)

Ps. Być może nie do mnie te uwagi, ale na przyszlość (to tak ode mnie) proszę pisz do kogo kierujesz swoje zażalenia :]
¦remscy Fanatycy.
Nieliczni, ale wierni

101st Paratroop

Major

Major

PostŚr 01 sie, 2007 18:12

Mr. Zenek napisał(a):1. Nie powiedziałem ze w FFUR jest dużo animacji

Tak, to nie ty. To akurat było do Ecto.

Mr. Zenek napisał(a):2. Nie powiedziałem, że jest to animacja z Army

Mr. Zenek napisał(a):¦ciągnij sobie ffur'a to się przekonasz :twisted:
(tak, w ffur istnieje taka animacja)

Dla mnie stwierdzenie, że tam jest taka animacja jest stwierdzeniem, że w FFURze jest ta animacja z Army o którą autor się pyta a nie podobnie wyglądająca... Ale to tylko detal w sumie ;)

Mr. Zenek napisał(a):3. Nie ściągałem jeszcze żadnych pack'ów z animacjami, więc nie wiem skąd można je jeszcze pobrać (po prosru miałem FFUR'a i widziałem tą animacje)

To też tylko w połowie było do ciebie, ale w takich sytuacjach lepiej się upewnić skąd ta animacja pochodzi... W creditsach zawsze jest napisane.

Mr. Zenek

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 01 sie, 2007 22:49

Wybacz, ale się z Tobą nie zgodze...
Jakub_Z nie napisał, że szuka animacji z Arma, tylko coś na wzór.
Być może źle napisał temat, ale w poście napisał, że "zauważyłem, że żołnierze trzymają bronie tak jak w Armed Assault...". To nie znaczy, że addon ma być w 100% taki jak w Arma :PPPP
¦remscy Fanatycy.
Nieliczni, ale wierni

Ecto

Szeregowy

Szeregowy

PostCz 02 sie, 2007 18:02

to ty mnie rozbrajasz :neutral:
mówiąc animacje z army miałem na myśli podobieństwo tych animacji a nie ich pochodzenie lol :neutral:
"Kto sie wywyższa będzie poniżony" -No! Może chociaż w innym świecie nie będzie korków :twisted:

101st Paratroop

Major

Major

PostCz 02 sie, 2007 18:09

To na drugi raz pisz dokładnie to co myślisz bo tu nikt nie czyta w myślach i niepotrzebnie w błąd wprowadzasz...

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Animacje z ArmA w OFP?

PostPt 13 gru, 2024 22:00

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Animacje z ArmA w OFP?

Powrót do Operation Flashpoint