LostBeyondRetri napisał(a):Nie ma w demie Brytyjczyków tylko szpetne modele amerykanów.
- Wszystko możesz miec ściągając addon co zajmuje mniej niż 10mb, A te 'szpetne' modele nie zostały w ogóle poprawione i przeniesione żywcem do 2.5
Ale... Już mam to gdzieś. Nie chcesz robić, to nie rób. Nie zmuszę cię
No, i zresztą mam ten mod...
Ocena:
Overview - Bardzo schludny, Bez zastrzeżeń.
+
Intro - jest, ale tak jak mówił Sas TrooP - dziwne jakieś, i krótkie [Dodaj dlaczego i skąd tamci Brytyjczycy tam jechali]
-
Briefing - Nie aż takie, aby sie zbytnio czepiać...
+
Misja -
Zaczeło się fajnie, lecimy sobie samolotem. Czekaj, ale gdzie jest wróg? Na pewno by wykrył samolot i przynajmniej puścił serie z jakiejś maszynówy AA, a później wysłał jakiś patrol na strefę zrzutu. Przy wyborze broni myślałem o tym, że podczas drogi napotkam dużo patroli, albo jakiegoś Apc, co można by zniszczyć. A więc po co tam był piat?[Może sie myle, nie dokończyłem misji, sprawa sprzętowa]
A teraz trochę o skryptologii. nie mógłbyś zrobić aby niemiecki oficer w szopie po wykryciu wroga [Dziwne też to że napis 'Zostałeś Wykryty' pojawia sie po wybiciu 3/4 Niemców] zabił jeńca, a żeby ten jeniec stał z rękami w górze? Skrypt 'Użyj apteczki' tez jest ciekawy, bo nikt inny w teamie go nie ma, ale za to każdy z teamu może użyć twojej [Dziwne], lepiej żebyś dał każdemu z twojej drużyny, wtedy możesz im rozkazać, żeby jej użyli... Dalej nie grałem bo mi komputer fiksuje, ale spodziewajcie sie edit'u...
Ale całość misji jest dobra.
Radzę ci dodać kilka rzeczy:
-Zdjęcie kapitana w Briefingu [Niezbyt pomaga, ale za to bardzo estetyczne]
-Obrona Przeciwlotnicza/Patrole
-Usuń Piat'a z menu wyboru broni [I tak 2 wojaków już go ma]
-Podbajerój Intro [Dodaj date, miejsce i cel oraz tą chwile jak te kubelwageny ich otaczają]
Jak na razie ocena
6-/10
Perz - nie rozumiesz i nie zrozumiesz.