Teraz jest N 22 cze, 2025 15:13

Skrypt desantu z lodzi

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Mekto

Chorąży

Chorąży

Skrypt desantu z lodzi

PostN 05 wrz, 2004 12:09

Zna ktos dobry skrypt desantu z lodzi?Bo robie pewna misje i zanim wszyscyw wsyiada z ldozi lodz zazwyczaj zarywa czyms ciezkim.PRobowalem uzywac do tego skruptow desantu z heli ale nie dziala :(
Pomozecie?

Marshal

Major

Major

PostN 05 wrz, 2004 12:22

Chodzi o to żeby wszyscy na raz wysiedli ?
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostN 05 wrz, 2004 12:30

Mekto robi plażę Omaha :/ To widać :/ Daj kierowcom łodzi\łodziom SetCaptive true?
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mekto

Chorąży

Chorąży

PostN 05 wrz, 2004 12:52

Kurcze,ale po 1 oni za wolna wysaidaja, po 2 te lodzie zamaist plynac tam gdie maja wyaldowac woja to plyna kilka km od miejsca wyladunku i cala misja sie kaszani- wszystko!Godzina ustawianai szwabskich umocnien, 2 godziny szukanai sounduw,pol godziny ustawiania przeszkod na plazu..
Blagam!Pomożcie...

Jon

Generał

Generał

PostN 05 wrz, 2004 12:59

Skręcają, nie? :/ Mnie też to do szału doprowadzało. Myślałem, żeby kilkanaście m od brzegu, ustawić skrypt, który ustawiał by łodzie w takiej pozycji i położeniu, w jakim bym chciał. I byłaby perfect Omaha! 8)

PS: Mam fajny screen Omahy ww2ec. Do samej misji brakuje mi kilku addonów.
PS2: Ty się męczyłeś godzinę nad umocnieniami? Ja 3 dni, soundy odpowiednie miałem po 15 min [ łącznie z Whiyzbymi ], 1 ustawiałem "przeszkody" na plaży, a wszystko to pogrzebało ww2ec po update'cie packa US D-Day Pack :???:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Monty

Porucznik

Porucznik

PostPt 10 wrz, 2004 21:26

Też mam z tym problem. Niedawno robiłem misję Omaha Beach. Higginsy gdy miały dopłynąć do brzegu rozjechały się na wszystkie strony. Zrezygnowałem bo strasznie mnie to wnerwiało.
Obrazek
Obrazek

Jorge R

Kapral

Kapral

PostPt 10 wrz, 2004 22:37

Słuchajcie Yacka. 20-30 wejść do edytora, zapamiętanie charakterystycznych krzaków czy innych punktów i musi się udać. Jubilerska robota
Kiedy ty odpoczywasz, twoi przeciwnicy doskonal± się w sztuce walki.
(Musashi Miyamoto)

Dojek

Spammer

Spammer

PostŚr 06 lip, 2005 09:44

A ja chciałem się spytać jak można zrobić że jednostki będą wysiadały pare metrów od brzegu . Chodzi mi o to że nie mają dopływać do brzego tylko wysadzić gdzieś na wodzie . Tak jak w szeregowcu Ryan'ie .
Bo jak robie " wyładuj transport " gdzieś na wodzie to on mi podpływa do brzegu . HELP

Sorry jeśli miotam w bani komuś
:)

capi

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 06 lip, 2005 11:47

był gdzieś taki skrypt do higinsów żę otwierała sie rampa i żołnierze na raz wyskakiwali wiem że to jest chyba w WWII colection mod jak wjedziesz na wyspe omache i porócuisz do menu będzie lądowanie na plaży i tam jest ten skrypt kiedyś go miałem ale format :/

Dojek

Spammer

Spammer

PostŚr 06 lip, 2005 12:30

Thx Capi
Welsh ! Destroy this fu**in Machinegun

capi

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 06 lip, 2005 12:48

w WWII/OtherStuff/Demomissions/Landing demo to jest misja ze skryptem gdzie żołnierze po otwarciu rampy wyskakują wystarczy przenieśc do users/twój nick/missions i odpalić w edytorze a problem ze skręcającymi łódkami można rozwiązać stawiając h niewidzialne i na nim punkt trasy

Dojek

Spammer

Spammer

PostŚr 06 lip, 2005 18:26

Very Thx Capi . Bardzo mi pomogłeś :spoko:
Welsh ! Destroy this fu**in Machinegun

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Skrypt desantu z lodzi

PostSo 14 gru, 2024 06:43

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Skrypt desantu z lodzi

Powrót do Operation Flashpoint