witam mam problem z jedną z misji w kampanii CWC z replacement packiem Y2K3 7.2, otóż misja o nazwie "Interdiction" (jest to misja przed atakiem na linię frontu na malden, w której 3 black op'ów ma wysadzić kluczowe cele w wiosce Lolisse) nie chce się wczytać tylko pisze "On the hills near Lolisse" data, czas, itp. i tak non-stop. Po około 15 minutach oglądania tego napisu wywala mnie z gry i pojawia się błąd typu "Out of memory" i pokazane są jakieś liczby w kilobitach, pomóżcie bo przez to nie mogę posunąć się dalej w kampanii!!!
EDIT:
musze dodać że niestety musiałem wpisać kody na wszystkie misje i w ten sposób ruszyłem dalej, ale doszedłem do kolejnej misji, w której to trzeba grać black op'em (nie wiem jak sie nazywa, ale jest to misja po tej jak jako Ltn. Armstrong niszczymy obóz nieprzyjaciela w lesie na wyspie malden, a na czarnym ekranie w czasie wczytywania misji pisze "In the forest of Everon", czy coś w tym stylu) i wyskakuje ten sam błąd "Out of memory". nie wiem o co biega ale gra chyba nie chce abym grał black op'ami
czy ktoś wie o co chodzi, albo zna jakieś rozwiązanie na ten problem, prosze o pomoc
Doublepost połączony - Maćko
EDIT:
musze dodać że niestety musiałem wpisać kody na wszystkie misje i w ten sposób ruszyłem dalej, ale doszedłem do kolejnej misji, w której to trzeba grać black op'em (nie wiem jak sie nazywa, ale jest to misja po tej jak jako Ltn. Armstrong niszczymy obóz nieprzyjaciela w lesie na wyspie malden, a na czarnym ekranie w czasie wczytywania misji pisze "In the forest of Everon", czy coś w tym stylu) i wyskakuje ten sam błąd "Out of memory". nie wiem o co biega ale gra chyba nie chce abym grał black op'ami
Doublepost połączony - Maćko
Ostatnio edytowano Śr 22 lip, 2009 08:54 przez frankie020, łącznie edytowano 1 raz