Teraz jest Wt 17 wrz, 2019 03:07


ArmA 3

Ogólna dyskusja na temat kolejnej produkcji studia Bohemia Interactive.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 10:54

Urzekła mnie animacja drzwi, gdzie widać jak klamka się rusza.
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2991
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: x+2=1

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 11:30

Dlatego właśnie Arma3 będzie lepsza od A2. Ile kosztuje na polskie złote Alfa?
Obrazek
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

4teLL

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 374
  • Dołączył(a): Pn 12 lip, 2010 11:59
  • Lokalizacja: Skierniewice

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 11:33

104-105 zeta
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10714
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 12:22

Za co dostajesz także dostęp do bety i pełną grę w momencie wydania (czyt. masz A3 ną-stop od momentu zakupu)


Moar stuff:

http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2991
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: x+2=1

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 13:02

BI said that if you can barely run ArmA2 on low you will be able to run ArmA3 on medium with decent fps which means it will be way more optimized than before


WOW.
Obrazek
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 13:15

Czyli wychodzi na to, że nie muszę rabować monopolowych żeby mieć na nowego kompa.
Offline
Avatar użytkownika

Pyjter

Porucznik

Porucznik

  • Posty: 314
  • Dołączył(a): Cz 01 mar, 2012 13:11
  • Lokalizacja: Mysłowice

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 14:59

Tylko żeby nie wydzło że tak będzie przy 2 Aikach i view distance=200 metrów :)
Offline
Avatar użytkownika

Mustang185

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1032
  • Dołączył(a): N 04 kwi, 2010 00:30
  • Lokalizacja: Jasło

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 15:15

Niektórym to robota pali się w rękach, Takistan już jest sportowany do trójki.

http://www.youtube.com/watch?v=RkPDNmEF8do
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2991
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: x+2=1

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 15:50

sorry ale jakie mk18? z A2 pamiętam 16 i 17, chyba że coś mnie omineło?
Obrazek
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 15:51

A t nie jest przypadkiem jakaś ściema?
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 450
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 16:05

Blackburn napisał(a):A t nie jest przypadkiem jakaś ściema?

Co niby content z A2 w A3?

Nie. Jest to najrealniej realne.
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3141
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 16:06

Nie jest :] Przecież mówiłem, że kwestia dodatków to pare godzin/dni :)

Na moim kalkulatorze:
CPU: Core i5 3210M
GPU: GT 640M 2GB
RAM: 8GB DDR3

chodzi na medium
FPS:
w mieście - 20~25
w lesie ~20
w terenie - powyżej 30
pływając - 25~30
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

WinteR5

Moderator

Moderator

  • Posty: 450
  • Dołączył(a): Śr 19 maja, 2010 21:52
  • Lokalizacja: Toruń

Re: ArmA 3 - Alpha

Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2991
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: x+2=1

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 16:23

Maćko napisał(a):Nie jest :] Przecież mówiłem, że kwestia dodatków to pare godzin/dni :)

Na moim kalkulatorze:
CPU: Core i5 3210M
GPU: GT 640M 2GB
RAM: 8GB DDR3

chodzi na medium
FPS:
w mieście - 20~25
w lesie ~20
w terenie - powyżej 30
pływając - 25~30

Dziękuję do widzenia. :>
Obrazek
Obrazek
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3141
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: ArmA 3 - Alpha

PostWt 05 mar, 2013 16:34

Algrab napisał(a):Dziękuję do widzenia. :>

? Arma 2 chodzi mi mniej więcej tak samo, na podobnych ustawieniach.

BTW: Gra wykorzystuje ponad 4gb ram, pusta mapa w edytorze, i na alt-tabie wykazuje 4200mb.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do [ArmA III] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron