Teraz jest So 24 cze, 2017 10:27


Błąd Arma 3.

Ogólna dyskusja na temat kolejnej produkcji studia Bohemia Interactive.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

miszcz0203

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): N 21 gru, 2014 20:44

Błąd Arma 3.

PostN 04 sty, 2015 23:11

W załączniku dodaję dwa błędy, jakie wykakują mi kiedy chcę włączyć grę... Wie ktoś co z tym zrobić ?
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Wbrew temu co mówiła Ci mama, przemoc rozwiązuje problemy.
~Ryan Job
Offline
Avatar użytkownika

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1455
  • Dołączył(a): So 12 mar, 2005 09:56
  • Lokalizacja: wielkiego brata

Re: Błąd Arma 3.

PostPn 05 sty, 2015 00:09

wersja army?
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Offline

miszcz0203

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): N 21 gru, 2014 20:44

Re: Błąd Arma 3.

PostPn 05 sty, 2015 13:20

Nw, 1.0 chyba :)
Wbrew temu co mówiła Ci mama, przemoc rozwiązuje problemy.
~Ryan Job
Offline
Avatar użytkownika

RomanPL79

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 163
  • Dołączył(a): Pt 25 lis, 2011 16:20
  • Lokalizacja: Pyskowice

Re: Błąd Arma 3.

PostPn 05 sty, 2015 13:30

Próbowałeś zweryfikować spójność plików na steamie?
Offline

miszcz0203

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 10
  • Dołączył(a): N 21 gru, 2014 20:44

Re: Błąd Arma 3.

PostPn 05 sty, 2015 13:37

RomanPL79 napisał(a):Próbowałeś zweryfikować spójność plików na steamie?

Czyli ? :)
Wbrew temu co mówiła Ci mama, przemoc rozwiązuje problemy.
~Ryan Job
Offline
Avatar użytkownika

reyhard

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1455
  • Dołączył(a): So 12 mar, 2005 09:56
  • Lokalizacja: wielkiego brata

Re: Błąd Arma 3.

PostPn 05 sty, 2015 13:58

pirat?
Po prostu przyjmij do wiadomości, że nadciąga rewolucja proletariacka, lada dzień Chavez z Castro i Bin Ladenem nadjadą na białym traktorze i uwolnią ciemiężony lud polski spod władzy międzynarodowego kapitału.
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: Błąd Arma 3.

PostPn 05 sty, 2015 16:06

Z tego co widzę aktualna wersja gry to 1.36. A więc idąc drogą dedukcji: steam automatycznie aktualizuje wersję gry, jeżeli grasz w multi to w większości przypadków musisz mieć najnowszą wersje gry, posiadasz wersję 1.0. Wniosek: masz PIRATA! Zgadłem?
Offline
Avatar użytkownika

Jon

Generał

Generał

  • Posty: 10639
  • Dołączył(a): Wt 20 lip, 2004 00:43
  • Lokalizacja: Kraków

Re: Błąd Arma 3.

PostPn 05 sty, 2015 17:22

Oj dobra chłopaki, nie bijcie go. Nowy jest, widać że się gubi.


Miszczu, jest nowy hotfix (podpisany jako exe 1.01b) od RELOADED, uwzględniający nowe zmiany w systemie SECUROM i tym drugim, którego nazwy spamiętać nie mogę (usługi DRM'owe obsługiwane przez Windowsa), a który sprawia, że A3 Ci nie odpali. Fixa znajdziesz na Pirate Bay. Jesli nie dasz rady go znaleźć, napisz, to Ci wyślę.
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Powrót do [ArmA III] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron