Teraz jest N 23 lip, 2017 16:22


Problem z aurchomieniem Arma3 BattleEye

Ogólna dyskusja na temat kolejnej produkcji studia Bohemia Interactive.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

Kondzio32

Cywil

Cywil

  • Posty: 1
  • Dołączył(a): Pt 28 kwi, 2017 22:38

Problem z aurchomieniem Arma3 BattleEye

PostPt 28 kwi, 2017 22:43

Od dzis mam problem z uruchomieniem army, spójność pilkow nie dziala a także odistalownie i zaistalowanie gry prosze o pomoc.
Tu macie ss z launchera, prosze o szybką odpowiedz.
https://zapodaj.net/3e859f7afb48a.png.html
Offline
Avatar użytkownika

RomanPL79

Chorąży

Chorąży

  • Posty: 163
  • Dołączył(a): Pt 25 lis, 2011 16:20
  • Lokalizacja: Pyskowice

Re: Problem z aurchomieniem Arma3 BattleEye

PostPt 28 kwi, 2017 23:57

Zadawać pytania w dziale ogłoszeń?

Obrazek

A co do błędu - z wyłączonym BattleEye się włącza?
Offline
Avatar użytkownika

Maćko

Generał

Generał

  • Posty: 3127
  • Dołączył(a): Pt 29 gru, 2006 23:33
  • Lokalizacja: Radom

Re: Problem z aurchomieniem Arma3 BattleEye

PostN 30 kwi, 2017 19:34

Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.
Obrazek
Obrazek
-------------
MOBO: MSI H110M PRO-D | CPU: Core i3 6100@3.7GHz | RAM: 8GB DDR4 2400@2133 MHz CL12 Goodram Play |
GPU: Asus GTX 760 DirectCU II 2GB GDDR5 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB | HDD: Samsung HD502HJ 500GB |
PSU: Corsair VS450 | Case: SilentiumPC Brutus S20 | FAN: SilentiumPC Mistral 120 mm
Offline
Avatar użytkownika

Algrab

Generał

Generał

  • Posty: 2961
  • Dołączył(a): So 10 paź, 2009 23:35
  • Lokalizacja: Paprika'sz City

Re: Problem z aurchomieniem Arma3 BattleEye

PostWt 02 maja, 2017 21:13

Avasta wyłącz.
Na zawsze z Wodzem i z Partią!!
Obrazek Obrazek
Obrazek
[img]/http://x3.wykop.pl/cdn/c3201142/comment_33wy0l0863SgqTDIWRdlvIvk1dPunAEM,w400.jpg[/img] :P :P :P

Powrót do [ArmA III] Ogólna dyskusja

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość