Teraz jest Pn 23 cze, 2025 13:01

Problem z kampaniami.

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Jon

Generał

Generał

PostSo 02 paź, 2004 19:10

I masz po angielsku? :co:
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostSo 02 paź, 2004 20:46

bezproblemu.... Wystarczy scrackowanego patchga znaleść... Tak jak to miało miejsce w wielu grach... :|
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Jon

Generał

Generał

PostSo 02 paź, 2004 20:53

Guys, w ten sposób mu raczej nie pomożemy :???: Stary, przejżyj, i może najlepiej wklej readme od tych kampanii... zresztą w każdej z nich powinien byś spis addonów... czasem z linkami... szkoda, że tylko czasem :/

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Kartacz

Cywil

Cywil

PostSo 02 paź, 2004 21:29

Wszystkie mody, kampanie, patche itd brałem ze strony http://www.ofp.bmj.pl/, wszystkie kampanie które próbowałem uruchomić (OPERATION V2, EVERON 1987)jak pisze na stronie zawierają wszystkie niezbędne dodatki potrzebne do jej uruchomienia. I przy każdej wyskakuje mi brak editor upgrate 1.02, którego mam, również z powyżej podanej strony. Skoro nikt wcześniej nie zgłaszał takiego błędu, to znaczy że pliki nie są uszkodzone. Może ja coś źle robię (chociaż debil nie jestem więc nie wydaje mi się :D), może to wina angielskiej wersji - sam nie wiem.

Jon

Generał

Generał

PostSo 02 paź, 2004 21:35

To NA PEWNO nie wina angielskiej wersji... coś tu naprawdę nie gra :/

~ Ronald Reagan

Kartacz

Cywil

Cywil

PostSo 02 paź, 2004 21:45

Mówi się trudno. Zanim ukończę główną kampanię w OF, Resistanca, Red Hammera, CLSA, i FDF to trochę i tak będe musiał się pobawić. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc!!

Elej

Porucznik

Porucznik

PostSo 02 paź, 2004 22:34

Kartacz napisał(a):Mówi się trudno. Zanim ukończę główną kampanię w OF, Resistanca, Red Hammera, CLSA, i FDF to trochę i tak będe musiał się pobawić. Jeszcze raz dzięki wszystkim za pomoc!!

Dobre podejście do sprawy :spoko: . Powodzenia.
A tak swoją drogą, to jakie niestandartowe kampanie ściągnąłeś? Może to "ich" wina, a nie Twoja?

hak

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 25 gru, 2004 16:25

no hej aole skad sciagnac mam tego editupgrada ???????
http://fordsierra.biskupin.wroc.pl/
CHWALA ZWYCIEZCOM SZACUNEK POKONANYM
Nie wazne w co wierze ... wazne co czynie ...

Ravq

Porucznik

Porucznik

PostSo 25 gru, 2004 16:37

hak napisał(a):no hej aole skad sciagnac mam tego editupgrada ???????

ze strony internetowej
Obrazek

i4717

Cywil

Cywil

PostSo 28 paź, 2006 22:18

Ja mam problem z kampaniąretaliation - podobno nie wymaga żadnych addonów a mi zawsze wyskakuje - nie można uruchomić misji - brak dodatków mini, kolo. Intra jakieś widziałem, po tym jak helikopter wylądował na Everonie i jacyś partyzanci chcieli zaatakować konwój, ciach! Pojawia się ten tekst i intro od początku!

konradk7

Kapral

Kapral

PostPn 30 paź, 2006 15:16

mini i kolo - to addony standartowe OFP Resistance w wersji 1.96. Jaka masz wersjegry??
Obowiazkiem Boga jest wybaczenie terrorystom - naszym zorganizowanie im spotkania jak najszybciej

i4717

Cywil

Cywil

PostPt 03 lis, 2006 17:57

Już się wyjaśniło: jak próbowałem instalować patch 1.91, to za nic nie chciało się udać. Po wielu próbach okazało się, że muszę zainstalować OFP w domyślnej lokalizacji (!) :).

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: Problem z kampaniami.

xersius

Pułkownik

Pułkownik

PostN 08 wrz, 2024 10:46

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint