dobra Jon nie truj ... skoro nie uda się narzekając zmienić biegu histErii to dzisiaj po to pojadę choć wydam te kasiure z ogromnym żalem gdyż miałem ją w zamiarze przepić. A co do serwera... nigdzie się nie wycofałem się tylko zwyczajnie kurna ...zapomniałem Algrabowi dziś forsę wyślę .
nie gustuję w blondynkach natomiast fajne mają miny jak dostają ode mnie kwita na 300 lub więcej zł - bezcenne - żadną kartą się za to nie da zapłacić natomiast cholerne srarma arow hed właśnie zwlokłem z mm nie dla idiotów choć chyba muszę być walnięty żeby po raz drugi inwestowac w tę samą grę!
Ale zaspamowałem ten wątek LOL
ps. chciałem ci jager wyszukać jakieś zamtuze czy gogo w kielcach to mi w krakowie znalazło. jednak dobre miejsce do studiowania wybrałem.
ps2. ja sprzedam arme1, z 2 jeszcze poczekam, niech się obkurzy.
gremdek napisał(a):chciałem ci jager wyszukać jakieś zamtuze czy gogo w kielcach to mi w krakowie znalazło. jednak dobre miejsce do studiowania wybrałem.
pozazdroscic i pogratulowac
co do olania suxdatera to jestem zdecydowanie na tak - zawsze jak mi sie o grze przypomni, to mam za nowe ACE
a zasadniczo to ja dziś kończę - jak się nie wydarzy nic- o 20:00 i teroretycznie to mógłbym potrenować później bo zapomniałem jak się w armie skacze , gdzie jest pasek życia i takie tam.. więc jak dzis ktos gra to ja też zajrzę.
PS teatr afganu mi sę podobuje - będzie kilka misji a'la Jager czyli takich co w nie nikt nie gra bo a) nie mają klimatu , b) nie da się ukończyć i c) są wtórne jak OFP oraz autor
Cudownie... panowie, można trochę z większym wyprzedzeniem? W Łodzi byłem a tutaj się okazuje, że jakaś gra miała być. Ale z taką liczbą chętnych to nie wiem czy coś wyszło -_-'
No niestety - większość odbiła się od braku serwera do gry. W miarę sensownie było jedynie na koniec, u Jagera - choć i tak były lekkie lagi a misja zakończyła się przedwcześnie. Mimo wszystko dzięki za obecność i cierpliwość.