nie mam Ci Jon nic za złe . Wg mnie jednak mamy pewien spadek dyscypliny choć możnaby to zwalić na karb wakacji , czasu ogólnego rozprężenia materiału
Miejmy nadzieję że to chwilowe.
Natomiast co do kwestii radyjek to z życia wzięte przykłady mam - w końcu na radiu pracuje codziennie i bywa z tą łącznością bardzo różnie tak więc nasze ACRE jeszcze nie jest takie złe...
Co do VTSa - ja za tym nie przepadam po prostu owszem są czasami ale to naprawdę czasami ciekawe akcje ale też Panowie - jest oczywistym że misja którą się robi bite kilka godzin , poświęca czas na przemyslenie pewnych kwestii zawsze będzie lepsza niż robiona ad hoc w parę minut. Tak więc ja optuję za własnie takimi misjami - bardzo fajnie się grało tę "czeskimi niemcami "

wczoraj. Strzelania mało ale emocje były! Było też fajnie w wybielaczach - klęknięcie serwa mnie rozwaliło bo wszystko się zaczęło fajnie układać... echh
BTW : zmieniłem w pewnym zakresie dwie misje -Wybielacze własnie - dodałem kilka elementów uzbrojenia do pojazdów w tym do M60 bo nie było , dorzuciłem radia tak 117 jak i 148 (czas to sprawdzić) i nieco medykamentów do pojazdów. Podobnie kosmetyczne acz chyba ważne zmiany zapodałem do Scrap Metal.
Pozostaje mi życzyć miłych wrażeń