Witajcie forumowicze!
Nazywam się Łukasz, mam 16 lat i tak jak wy zakochałem się w grze ArmA. O waszym teamie dowiedziałem się nie dawno, kiedy to szukając skryptów do edytora natknąłem się na stronę
www.armacenter.pl .
Pasjonuje mnie wojsko, w przyszłości zamierzam kandydować do WSOWL, jendak nie zapewniam, że jestem ekspertem w dziedzinie militariów, w każdym bądź jednak razie mam nadzieje, że moja wiedza ułatwi mi rozgrywkę, a jej braki zostaną w niedalekiej przyszłości uzupełnione.
Jeżeli chodzi o samą grę to posiadam jedynie ArmA 2, ale bez obaw jeżeli wierzyć w naszą pocztę to Operation Arrowhead będę miał przed piątkiem. W Armie uwielbiam prowadzić pojazdy latające, sprawia mi to wielką radość, a także satysfakcje, jednak również i w tym punkcie muszę nadmienić, że dopiero się uczę - pozwolę sobie nazwać się amatorem. Ogólnie co do gier lubuję się w grach wojennych, aczkolwiek dają mi najwięcej frajdy od FPS'ów po strategię.
Jestem otwarty na doświadczenia a już szczególnie współpracę - liznąłem jej trochę, jednak w bardzo małym koleżeńskim gronie, nie dziwota więc, że staram stać się częścią większej społeczności.
Cóż przejdę może do powodu dla którego aplikacje napisałem tak wcześnie. Mianowicie mam wielkie urwanie głowy z tymi modami. Jako, że chciałbym, o ile to możliwe, zagrać z wami już w ten piątek, to chciałbym mieć wszystko poukładane. Na waszej stronie wymagane są stare wersje modów, niektóre mam nowsze, niektóre te co podaliście.
W razie czego podaje spis:
Arma 2: 1.09
ACE 1.3.0.373
ACEX v1.3.0.252
Acex_SM v1.3.0.47 (Mimo, że opcjonalny, to podam w razie braku kompatybilności, ze starszą wersją ACE; ACEX)
Acre 1.3.9.449 i 1.3.7.439
ACPL_AddonPack_v1_PUBLIC; ACPL_AddonPack_Update_v1; Islands v1 i update 1 - to ściągałem bodajże od was więc powinny być dobre, ale nic nigdy nie wiadomo
I44 - v2-5
I44 fix v1
CBA - 0-7-6
Z góry dziękuje i pozdrawiam
DeathBuster
PS A... Co do łącza to posiadam internet 4mb/512upload - co prawda radiowy, ale daje radę