Siema, jestem Egze, mam 18 lat. O Armie wiem od kilku lat. Grałem w pożyczoną podstawkę na krótko po jej premierze, ale nie skłoniło mnie to do zakupu, głównie ze względu na słaby wtedy pcet. Operacje Arrowhead kupiłem ze względu na popularny teraz mod DayZ. Oczywiście 2 dni 24/7 gry, śmierć i rage quit, dlatego chcę wykorzystać Arme do celi innych niż zombie survival, czyli co-opów, które często oglądałem na YT

Poza Armą można (lub można było) mnie spotkać w grach takich jak Battlefield 3 (weteran całej serii Battlefield

, jestem w PL4FC- jeżeli ktoś grał w BF2, to powinien znać ), CS source, Diablo 3 ("dwójka" 100x lepsiejsza), StarCraft2 i World of Warcraft (fanboy wszystkich gier Blizza we własnej osobie). Oczywiście wszystko oryginalnie, legalnie, steamowo, originowo itp. itd. Mam też życie prywatne(

), offline, away from keyboard etc. Interesuje się głównie sportami walki (boks i mma), a sam pakuję na siłowni. Kulturystą raczej nie będę, ale wole mieć efekty po treningu, więc z alkoholu, papierosów ani innych używek nie korzystam, co za tym idzie nie chodzę na imprezy, a co za tym idzie piątki i soboty wieczór mam wolne i mogę spędzać je w doborowym towarzystkie online

Mam nadzieję, że dobrze trafiłem i będzie nam się miło grało