Teraz jest Śr 18 cze, 2025 12:11

GTA: SA

Rozmowy na temat innych produkcji.
  • Autor
  • Wiadomość

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 28 paź, 2004 13:32

Co jak co w VC jest fabuła ;] Prosta ale jest jak nie wierzysz to brzmi ona tak....

Tommi Vercetti wychodzi z więzienia Liberty City i ma za zadanie przenieść jakąs kase za narkotykui do Vice City... Tam okazuje się, że gliniarze założyli płuapkę, i zabrali kase Tommiemu.... Tak więc Tommi wisi swojemu Bossowi kase... Twoim zadaniem jest odzsykać ja dla niego... Później następuje parę zwrotów akcji, których zdradzać nie będe, bo moze są tu osoby które niegrały w VC :D ( w co szczerze wątpie :] ) A fabuła w Mafi moze jest dobra ale czasy w jakich ja osadzono nie podobają mi się totalnie.... :P Wole lata 80 lub 90 :D :]
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Quabec

Generał

Generał

PostCz 28 paź, 2004 13:42

Nie podoba ci się bo nie można koło policjanta z giwerą przejść, łapią za przekraczanie prędkości i przejazd na czerwonym świetle i nie da się w ciągu 1s wejść do zamkniętego samochodu ... :lol:
Quabec

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 28 paź, 2004 13:48

Quabec napisał(a):Nie podoba ci się bo nie można koło policjanta z giwerą przejść, łapią za przekraczanie prędkości i przejazd na czerwonym świetle i nie da się w ciągu 1s wejść do zamkniętego samochodu ... :lol:

Masz racje :lol: Bo za to kocham GTA :D Nie tak na serio :] To jest jedyna Wada GTA... :] Ale tam ogólnie jest beka!! :] Teksty z niektorych misji poprostu powalają... :D W GTA jest porprostu Humor i ma Kosmiczną Grywalność... :] Której Mafii według mnie zabrakło...

PS. W GTA klimat tez jest fajniejszy... :P
"Nie wie jakiego sprzętu będziemy używać w III Wojnie ¦wiatowej, ale w IV Wojnie ¦wiatowej będziemy się tłuc kamieniami i kijami"
Albert Einstain

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostCz 28 paź, 2004 14:55

Jonez & Sjojok, wzajemne konflikty prosimy rozstrzygać na gg, a nie tu :]

Wojtek

Major

Major

PostCz 28 paź, 2004 15:25

są już dziesiątki filmików z gry..i eh...LUDZIE JA CHCĂŠ TO GRĂŠ....kierownice nareszcie okrągłe:) a już w 1 filmiku z gry się nieźle uśmiałem. CJ ( bohater vel Carl Johnson ) zostaje aresztowany i policjant wsadzając go do radiowozu mówi aby uważał na głowę ( gliniarze są skorumpowani i mają porachunki z carlem..a właściwie 2 gliniarzy) ale glina był niedokładny i nie trafił w drzwi:) carl wali głową w samochód wydając przy tym fajny odgłos:) hehe . wiem,że jak tak to piszę to nie wydaje sięto śmieszne ale...:) mam nadzieję,że usunęli zbędną brutalność bo kopanie leżących to gruba przesada:/ ja gram w gta daltego,że są duże możliwośći wielkie miasta i samochodzy:)

Mrocz

Chorąży

Chorąży

PostCz 28 paź, 2004 19:50

Nikt ci nie każe kopać leżacych.... :P Ale ta tgra dzięki brutalności staje sie uniwersalna...

Kiedy mam ochote poziwdzać miasto to to robie...
Kiedy chce gre przejść, to wykonuje misje
Kiedy dostałem złą ocene i musze się wyżyć... To ta gra jest idealna.... :P Vice City In Midday with Chainsaw!! :D :twisted: :twisted:

UPDATE!!:

San Andreas będzie naprawdę GENIALNE!!!! :] Pierwszy raz widze te fotki!! Tuning Samochodów jak W NFS:Underground!!!!

http://pics.streetracing.net/rockstar/index.php?path=gta3_sa%2Fscreenshots&img=Mod-Garages.jpg

http://pics.streetracing.net/rockstar/index.php?path=gta3_sa%2Fscreenshots&img=car-detail.jpg

http://pics.streetracing.net/rockstar/index.php?path=gta3_sa%2Fscreenshots&img=modded-car.jpg

GENIUSZ POPROSTU!! Wreszcie będzie wiadomo co z kasą robić :D Już sobie wyobrażam moją kolecje Aut po Tuningu!!!! :D
Albert Einstain

sjojok

Major

Major

PostCz 04 lis, 2004 15:34

chciałbym dodać że w SA będzie trzeba jeść by przeżyć troche jak w simsach :D jak się za dużo będzie jadło to gość przytyje i straci kondycje :!: trzeba potem chodzić na siłownie żeby zchudnąć :!:
to mnie bardzo zaskoczyło

Wysłany Czw 4.11.04, 16:11:

aha jeszcze jedno widziałem filmik , można latać myśliwcem pionowego startu i na spadochronie skakać http://gta.pl/dl.php?file_id=285&file=y ... ier_sa.wmv to ten filmik
babeczką się podczas chodzenia biust się rusza :twisted:
http://ftp.sunet.se/pub/games/PC/gamers ... tjumps.zip tu jest kilka filmików
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostSo 04 cze, 2005 00:54

rzekomo ma ją opracować nasza ukochana firma, którą wszyscy tak dobrze wspominają i mają o niej jak najlepsze zdanie, a nazwy której z uprzejmości nie wymienię.....
I która [co najlepsze] już nie istnieje :D
http://www.flashpoint.pl/forum/viewtopi ... 81&start=0
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 04 cze, 2005 09:55

Na wstępie pozdro dla HAVa... :x

Przeglądając stronę Cenegi natknąłem się na taką oto informację:

Pragniemy poinformować o decyzji firmy Rockstar Games. W dniu europejskiej premiery gry - 10 czerwca - do sklepów w całej Europie trafi tylko i wyłącznie specjalna, angielska edycja gry. W całej Polsce dostępnych będzie jedynie 3 000 kopii tej edycji, a jej cena ustalona została na 259,90 złotych. W jej skład oprócz płyty DVD z grą wchodzi również 80-stronicowy przewodnik po San Andreas. Planujemy również wydanie polskiej edycji gry w możliwie najkrótszym czasie. Więcej szczegółów na ten temat podamy już wkrótce.

Szczerze powiem, że dotychczas najdroższą grą w Polsce była: Microsoft Flight Simulator 2004. Kosztowała prawie 300 złotych. Ale nie spodziewałem się, że GTA SA będzie takie drogie Mam orginalne GTA 3 i GTA Vice City, ale nie wydam 260 złotych na San Andreas. Wydaje mi sie, że cena jest GRUBO przesadzona.

Co wy o tym myślicie...

Na koniec...pozdro dla HAVa :x
>> Podpadasz Mirage, podpadasz....
Pozdrawiasz tylko jednego murderatora i nawet kwiatów, czy koperty nie przyniosłeś.... nieładnie...

Quabec

Generał

Generał

PostSo 04 cze, 2005 12:55

Na wstępie pozdro dla HAVa... :lol:

Ja myśle że nie ma w tym nic dziwnego że firma chce jak najwięcej zarobić na swoim produkcie ;-) założe się te 3 000 kopi SA w wersji kolekcjonerskiej rozejdzie się w polsce prawie że odrazu i nagle znajdzie się jeszcze raz tyle kopi w cenie 259.90 w sprzedaży, tak aby jak najwięcej zarobić. :] Poprostu Rockstar Games wykorzystuje to że ludzie już niemogą się doczekać tej gry na PC :aniol: Pozostaje czekać albo kupowac przeszło dwa razy drożej niż w przedsprzedaży :twisted:

Na koniec...pozdro dla HAVa :lol:
Quabec

Volt

Major

Major

PostPn 20 cze, 2005 08:32

według mnie jednak to GTA SA straciło coś, nie bijemy się jużjak tyson , nie biegamy jak zawodowiec ;) ,ale coś straciło , w nim nie chce mi się już toczyć bójek i jeździć z pięcioma gwiazdkami, może to przez ten pobyt w getto ;) , albo GTA SA straciło coś
Obrazek

Zabix

Major

Major

PostPn 20 cze, 2005 12:53

Jak dla mnie nic nie straciło, jest tylko lepiej. Przeraza mnie tylko wielkość miasta, wiele razy gubiłem się w górzystych terenach Badlands :) Volt masz rację, też nie chce mi się robić wielkich rozwałek tak jak to było w GTA3 czy VC. To jest plus, przynajmniej można wiecej czasu poświecic fabule gry. Misje są bardzo ciekawe i zróznicowane.

Volt

Major

Major

PostPn 20 cze, 2005 18:11

taaa doteraz mi się niechce wychodzić bardziej po za tereny miasta ,
Obrazek

Mirage

Pułkownik

Pułkownik

PostPn 20 cze, 2005 21:40

Nie chce mi sie na nowo wszystkiego pisać o San Andreas - pisałem dużo w tym temacie, ale zrobiono Backupa i conajmniej 3 posty moje z tego tematu wcieło...

Powiem tylko, że gra zaskakuje mnie nie mal w każdym miejscu, misji, momencie... Jednak jakoś specjalnie do gry mnie nie ciągnie. Gram dziennie może godzinę, może troszke więcej. Przejde jedną, dwie misje i to jest FULL na jeden dzień. Sam nie wiem czemu...gra jest niesamowicie grywalna, moze aż zabardzo........?

Keller

Szeregowy

Szeregowy

PostŚr 22 cze, 2005 13:29

A ja GTA: San Andreas mam od tygodnia i sobie gram! HL2 też mam od 2 tygodni. Gta mieści się na 1dvd, oczywiście że wersja na PC. Fajna giera, mam umiejętność zwaną "hitman" czyli uzi w dwóch łapach. Na głowie blond dredy za 500$. Na plecach aniołka za 600$. Jestem na max napakowany (w końcu trzeba korzystać z siłowni). Jednak trochę zalatuje ta gra simsami bo jak tydzień nic nie jesz to masz niedowagę, słabiej bijesz i celownik się troszkę buja. Ale najbardziej niesamowitą rzeczom jest ustawianie wielkości księżyca. Wystarczy strzelić ze snajperki i "brus wszechmogący"!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne gry