Fajnie się dzisiaj grało. Jedynym zgrzytem były lagi serwera podczas Blackhawk Down, ale wiemy, że byśmy wygrali tą misję gdyby nie to ;)
Zdecydowanie podobało mi się TvT Gustlika; po poprawkach bardzo chętnie bym znów zagrał (dorzuć caching, bo niektórzy na fps się skarżyli). Tylko tym razem do uciekających strzelałbym z Glocka, a nie Sa-58. Szkoda, że nie nagrałem sceny naszego pościgu Tumakiem za Ładą - byliśmy Szybcy i Wściekli ;p
Podejście do 'Radości Życia' też chyba było najlepszym póki co. Fajnie, że w końcu udało się przesłuchać pułkownika, zawsze wcześniej wyłapywał kulkę podczas wymiany ognia z ochroniarzami. Załoga Wodnika też wymiatała, super było zdmuchnięcie napotkanego po drodze patrolu w UAZie i kładzenie ognia na umocnione pozycje przed samym schronem.
Szkoda tylko, że MWD tak strasznie w dupsko dostało w samym schronie - za to widok Yelin, która jako ostatnia z oddziału sama wyczyściła poziom -2 był przewspaniały. Istna Furia z RPK ;p
Szkoda, że trochę czasu (i żywych żołnierzy ;p ) zabrakło na wykonanie drugiej części zadania, ale i tak było bardzo porządnie. W następnej poprawce zapewne podmienię Ka-52 na Mi-24, będzie można go używać jako powietrznej taksówki i trochę skompresować czas misji.
No i z tej misji złapałem trochę screenów:
http://imgur.com/a/G1JShCo prawda ostatnie mają jakiś błąd skryptu z ACE, ale i tak je wrzucam, bo rzadko kiedy zamieszczamy zrzuty z wnętrza takich budowli. Aha, dementuję plotki, jakobym to ja zaczął robić misje z bunkrami jako pierwszy - zaczął to Ghost swoimi afgańskimi piwnicami ;)