Witam wszystkich,
nazywam się Piotrek, mam 19 lat i piję od 2... oh to nie to okno

.
Jak mój nik wskazuję w życiu codziennym jak i w internecie wykorzystuje nik "Dunik".
Aktualnie uczę się w technikum informatycznym. Kilka słów o mnie ? Sczery, inteligenty (zaraz posypią się teksty "inaczej"

), potrafiący zachować powagę w prawie każdej sytuacji ( ojjj to się naprawde sprzydaje

oraz potrafiący słuchać. Jak narazie mieszkam na Górnym Śląsku a dokładniej w Bytomiu. Interesuję się militariami, książkami science - fiction.
Moje doświadczenie w grach ? Podobnie jak kolegi wyżej ( Pawulca) kilka lat w World of Tanks z ramienia 1stPAD'u, potem Company of Heroes, Man of War, League of Legends. Aktualnie testowania gier z Humble Bundle'i oraz gra w DayZ (Overwatch, Vanilla, Origins) i Firefall.
Doświadczenie mikrowojskowe zapewnił mi 3 letni okres "zabawy" w ASG.
Staram się być bezkonfliktowy.
Dlaczeo "wy" ? Polecił mi was Pawulec, a pozatym chiałem wkońcu zacząć grać na "poważnie" w Arme. Ale ja narazie pić wódki z Wami nie zamierzam, po ostatnim weekendzie ciągle promile mnie trzymają
Wszystkie mody kończą się już ściągać, jeszcze tylko godzinka lub dwie.
"Kogo boi się najlepszy szermierz na świecie? Drugiego w kolejności? Nie, najlepszy szermierz na świecie boi się najgorszego szermierza na świecie, bo nie jest w stanie przewidzieć co ten idiota zrobi."