Cz 05 wrz, 2013 04:03
No cóż.
Hejciłem, hejciłem i jeśli idzie o zawartość to bieda jest i obawiam się będzie przeraźliwa, to jednak gra daje dużo frajdy. I chociaż w temacie optymalizacji zostało jeszcze DUUUŻO do zrobienia, to aktualnie... po prostu da się grać. Fakt, że czasami ciężko (bo FPS i roździałka tekstur woła "killll meeee"), ale jednak nie są to ciągle crashe czy niezdecydowanie gry, czy wyświetlać klatki 3, czy może pełne 0. Grałem sobie 3 h na serwerze 3rdPARA (Ci od Sangina) i z miłą ekipą kilku ogarniętych gości, było to jedno z najprzyjemniejszych "Domi" w jakie ostatnio grałem.
Nowy kontent dupy nie urywa, ale jest całkiem fajny i ma dobre smaczki (rozgrzane powietrze wylatujące z dysz, lusterka, urywane śmigło, etc). No i ostatecznie najbardziej boli brak wnętrz 3D w czołgach, bo zaiste - ma to pierdolnięcie! I tak jest w kilku aspektach, więc szkoda, że w sumie całkiem niezły produkt traci na lenistwie ekipy.
Bo to po prostu fajna gra i oby w przyszłości była jeszcze lepsza.
Bo pograć można, ale wiecie... edytor Army 2 czeka. Oorah.
http://www.pajacyk.pl“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan