Teraz jest So 18 lis, 2017 13:47


Jak zmienić uzbrojenie w AAVP-7A1?

Dział poświęcony edytorowi ArmA II i Operation Arrowhead, czyli tworzeniu misji.
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

rafaxdenver

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 14
  • Dołączył(a): N 11 maja, 2014 17:39

Jak zmienić uzbrojenie w AAVP-7A1?

PostPt 16 maja, 2014 22:13

Pytanie jw.
Potrzebuje jakieś czary mary z removeMagazineTurret i addMagazineTurret. Czy jest to możliwe?
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: Jak zmienić uzbrojenie w AAVP-7A1?

PostPt 16 maja, 2014 22:37

https://community.bistudio.com/wiki/rem ... inesTurret
Tutaj napisali, że się da usunąć i dodać amunicję. Musisz tylko trafić z cyferką "turreta". Zależy też jaką amunicję chcesz doładować - musi pasować do broni w pojeździe ;)
Offline

rafaxdenver

Szeregowy

Szeregowy

  • Posty: 14
  • Dołączył(a): N 11 maja, 2014 17:39

Re: Jak zmienić uzbrojenie w AAVP-7A1?

PostPt 16 maja, 2014 22:55

Próbowałem. Ale coś nie trybi. Da się usunąć całe uzbrojenie ale dodać już się nie da
Offline
Avatar użytkownika

Blackburn

Pułkownik

Pułkownik

  • Posty: 1437
  • Dołączył(a): Cz 15 lip, 2010 11:36
  • Lokalizacja: Raz tu, raz tam...

Re: Jak zmienić uzbrojenie w AAVP-7A1?

PostSo 17 maja, 2014 11:41

Pewnie dodajesz złe magazynki.

Powrót do [ArmA II] Edytor

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron