Jack napisał(a):A ja myślę że praca moderatorów pozostawia wiele do życzenia nie zauważają oni wielu przejawów agresji na forum trzeba wam kogoś nowego mocnego i rzetelnego na razie próbuje wam pomóc na forum z robieniem porządku więc prosze nie utrudniajcie.
Za propozycje pomocy dziękujemy - nie skorzystamy
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Samosądów tutaj nie potrzebujemy. Co więcej zabaw w moderatora w takim wykonaniu tolerować nie będziemy. Pisałem juz przecież o tym - jak widzicie, że coś niedobrego sie dzieje na forum to zgłoscie to odpowiednim osobom. A pilnowanie porządku proszę zostawić ludziom do tego przeznaczonym, ok?
Swoją drogą jeśli to co robisz ma być pomaganiem nam to aż się boję tego jak wygląda Twoje przeszkadzania nam

Mam sugestie - jak chcesz nam naprawdę to nam pomóc to zacznij od swoich postów. Bo ostatnio to Ty jesteś jedną z najbardziej aktywnych osób ten porządek zaburzający.
I lojajnie ostrzegam - kolejny post nie na temat w tym topicu zostanie wywalony bez ostrzeżenia. Chcesz sobie psioczycz jacy to moderatorzy są be - prosze bardzo, ale w odpowednim miejscu...
Tyle od niekompetentego i wulgarnego Kuby
![:]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)