Teraz jest Wt 24 cze, 2025 11:55

VBS - OGÓLNA DYSKUSJA

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

Arika

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 02:08

Prawdę mówiąc to trudno rozpoznać czy to zestaw artyleryjsi czy przeciwlotniczy
Obrazek

SiD

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 02:15

Ja widze tylko wieżę ciśnień :lol:

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostN 14 lis, 2004 10:40

Rainbow napisał(a):oraz to które tak bardzo zaciekawiło, działko przeciwlotnicze.

To jest Rapier

Obrazek

Arika

Major

Major

PostN 14 lis, 2004 10:58

Dlatego właśnie nie byłem pewien czy to na pewno zestaw artyleryjski AA.
Obrazek

Jon

Generał

Generał

PostN 14 lis, 2004 13:08

OMFG! Dałbym OSCARA reżyserowi :lol: [Cholera :D]
Ostatnio edytowano N 14 lis, 2004 13:26 przez Jon, łącznie edytowano 1 raz
http://www.pajacyk.pl

“Politics is supposed to be the second oldest profession. I have come to realize that it bears a very close resemblance to the first.”
~ Ronald Reagan

Rainbow

PostN 14 lis, 2004 13:17

Tak SpecOp9 to zdolny gościu bez dwóch zdań. OT - Jak ktoś nie widział to polecam obejrzeć ten filmik prezentujący resistance ofkorz autorstwa SpecOp'a9. Według mnie wymiata.

Link do filmiku

Teraz coś z VBS :P :
Na tej stronce można przejrzeć wszystkie screeny z VBS'a które pojawiają się na oficjalnej stronce. Najbardziej polcema te z ADF2, są również takiego, których jeszcze nei pokazywano.
Link do listy

Od jakiegoś czasu zakupić już można ADF2.Każdy kto ma 140$(VBS1)+50$(ADF1)+50$(ADF2) = 240$ może sobie na takie cacko pozlowić.
Link do sklepu

Na stronie chibarakiego znalazłem ciekawy screen odnośnie ADF2.Wygląda jak zeskanowana reklama, ale cięzko ocenić.
Link do zdjęcia

Ingram

Major

Major

PostPn 15 lis, 2004 10:23

Co ja bym dał by mieć VBS1!
Obrazek

Hunter

Szeregowy

Szeregowy

PostSo 20 lis, 2004 18:37

Mieć vbs, a jeszcze kompa, który by to pociągnął
| Intel Pentium 4 - 2.8GHZ HT | Ge Force FX 6600 GT | 2x512 DDram | chello | 80gb |

OF FPP
OF FPP Forum - Moderatorzy poszukiwani!

alderous

Pułkownik

Pułkownik

PostSo 20 lis, 2004 18:38

Ingram napisał(a):Co ja bym dał by mieć VBS1!

Dałbyś 140$ (minimum) :mrgreen:

Smookie

Chorąży

Chorąży

PostSo 27 lis, 2004 00:34

snif snif moi rodzice sa przecietnymi polakami bo zarabiają 2000 zł ;p [dr. n. med.]

Rainbow

PostN 28 lis, 2004 22:56

Heh spragnienie newsów :?: Mam kilka w zanadrzu, ale niewiem czy je umieścić :D Jakoś widzę brak zainteresowania. W ofp engin photography pokazano fajny screenshot z vbs'a prezentujący rapiera i żołnierzy.
link do screena

Jest również coś bardziej ciekawszego, otóż gdy jeszcze strona vbs1 była w produkcji widniało OTO takie logo. Potem stronę otworzono a logo już poszło w siną dal. Natomiast oglądając katalog screenów strony vbs znalazłem podobne, wręcz identyczne logo jednak z pewnym dodatkiem.TU
Logo to jest identycznie jednak pod napisame VBS1 widnieje podpis Advanced. Ciężko określić czy przyczepiłem się pierdoły czy bohemia coś jeszcze szykuje. :D

DODANE :

Teraz kolejna wiadomość, która zniesie was, albo zdenerwuje.Znalazłem pewne podobieństwa jeśli chodzi o flashpoint2 a vbs1 a raczej tylko codzi tu o vbs1. W katalogu z imejdzami ze stronki vbs wyciągnąłem logo, które znajdziecie w prezentacji na stronie flashpoint2 tylko ładnie zamazane i zamaskowane. Czyli jednak teoria, iż bohemia wali nas w bambuko odnośnie ofp2 zaczyna się sprawdzać.
Link do screena

Pamiętam, że SiD wklejał podobny screen ale teraz dodano również dopisek, "SE"
screen
Ostatnio edytowano N 28 lis, 2004 23:11 przez Rainbow, łącznie edytowano 3 razy

Kuba

Pułkownik

Pułkownik

PostN 28 lis, 2004 22:58

Rainbow napisał(a):Heh spragnienie newsów :?: Mam kilka w zanadrzu, ale niewiem czy je umieścić :D Jakoś widzę brak zainteresowania. W ofp engin photography pokazano fajny screenshot z vbs'a prezentujący rapiera i żołnierzy.
link do screena

Jest również coś bardziej ciekawszego, otóż gdy jeszcze strona vbs1 była w produkcji widniało OTO takie logo. Potem stronę otworzono a logo już poszło w siną dal. Natomiast oglądając katalog screenów strony vbs znalazłem podobne, wręcz identyczne logo jednak z pewnym dodatkiem.TU
Logo to jest identycznie jednak pod napisame VBS1 widnieje podpis Advanced. Ciężko określić czy przyczepiłem się pierdoły czy bohemia coś jeszcze szykuje. :D

Pożyjemy zobaczymy... :] Trudno obecnie coś powiedzieć na ten temat.

Rainbow

PostN 05 gru, 2004 19:38

Find :

Czyżbyśmy mieli odpowiedź na ostatnio stawiane pytanie czym jest VBS1.5SE :?: Chyba tak, pownieważ znalazłem dosyć długi opis, który jeszcze się nie pokazał na stronie jednak leży na serwerze.
Link do screena

Według tego można stwierdzić, iż mamy na rynku 3 wersje VBS1
Pierwsza to Link do zdjęcia
Wersja z wodą strasznie niebieską, lazur, tekstury średniej jakości. VBS podstawowy za 140$

Druga to Link do zdjęcia
Woda w pełni stworzona (już zaimplementowana) z dxdll. Tekstury bardzo wysokiej jakości.

Trzeci nieznany,jedyne co wiemy lub mamy to tekst reklamującyi zdjęcia opakowań oraz logo.
Link do zdjęcia, Zdjęcie opakowania
Zdjęcie opakowania 2
Logo

Aby moje założenia udokumentować spójrzcie na to logo.
Obrazek
Leży na serwerze i czeka, aż bohemia zrobi trailer z vbs1.5 a wtedy się pojawi na stronie jednak my już to mamy :D Co prawda pisze, że vbs advanced? Mało. Luknij
Obrazek

A więc panowie z Bohemi jednak coś robią :D
Obrazek

Find :
Nowe screeny z VBS1 (ADF2) w mojej galerii VBS1. Scr. nr. 99,100,101
Link do galerii
Ostatnio edytowano N 05 gru, 2004 21:03 przez Rainbow, łącznie edytowano 1 raz

SiD

Major

Major

PostN 05 gru, 2004 20:14

W twojej galerii musisz posprzątać - znajduje często miniaturki obrazków które też są na serwerze, ponadto część pochodzi z zwykłego OFP.

Rainbow

PostŚr 08 gru, 2004 23:55

Dorzutka nowych screenów z VBS (ADF2).
Od screen nr.103 w górę...

Find :

Znalazłem również ciekawy screen dotyczący addonu do VBS1 w tematyce broni biologicznej.
Obrazek

Hot News :

Znalazłem 2 dosyć ważne informacje.
Pierwsza jest bardziej techniczna niz obrazkowa. Otóż jeden z katalogów strony VBS nazywa się FP2004, co ten skrót oznacza? To proste, Flashpoint 2004 czyli nazwa, która również ostatnio była tematem dyskusji wielu ładnych godzin, a okazało się, iż chcieli oni tam stworzyć stronę o vbs.
Katalog

Druga chyba bardziej ciekawsza, znalazłem screen (również tak ukryty, że gołym okiem nigdy go nie dostrzeżemy) z opakowania VBS1 Advanced, który również jest tajemnicą.
Obrazek

Dzisiaj również Bohemia zaczeła usuwać wszystko co związne z vbs1.5se itp. więc linki do log,opakowan vbesa 1.5 mogą już niedługo kompletnie nei chodzić.

Otrzymaliśmy również oficjalną odpowiedź do sprawy o VBS1.5 Se
Oto odpowiedź Seventh :

"There was a significant update to VBS1 from 1.90 version to the latest version 1.99, the VBS1.5SE version is basically the beta test version of VBS1 today. Also this SE version was used by the Australian Army during testing over the past 14 months while many new features we see today were tested ,such as the AAR2.11 and Observer2. "

Jak widać znowu coś testują,kombinują, ale ofp2 to nie łaska się zająć.
Tak czy siak dobrze wiedzieć, że przynajmniej coś robią, ale boli to, iż nie dla graczy a dla kaski, którą zbiją od Australijczyków. No cóż, być może C.D.N...

HoT:

Zaczeło się, bohemia spanikowała i zaczela kasować wszystko co związane z vbs1.5Se więc wszystkei screeny wysiadły.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Operation Flashpoint