wrzucilem to do dzialu OT bo z Flashpointem to to laczy tylko screen ,a chodzi mi mianowicie o efekt jaki zostal uzyty na tym screenie ,z jakiego programu i jaki to efekt ,z gory dziekuje za odpowiedz
chyba ze to moj GF 4 TI jest jakis za słaby ,aczkolwiek mi sie wydaje ze jednak maczal tu palce jakis prog i do tego jakis efekt...jaki ?
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.
Rainbow
Pt 19 lis, 2004 23:27
Prawdopodobnie jest to DXDLL kegetysa i użycie efektu z jakiegoś programu graficznego. Albo poprostu ktoś takie ładne addony ma i wrzucił antyalaising i anizotrop na jakieś mega grafie.
Rainbow napisał(a):Prawdopodobnie jest to DXDLL kegetysa i użycie efektu z jakiegoś programu graficznego. .
o to tocze bol ze nie wiem jaki prog graficzny ,jesli to dxdll to dramat bo u mnei nie dziala...w takim razie czekamy jeden dzien i zamykamy temacik bo nic sie chyba wiecej nie dowiem ,aczkolwiek widzialem ze Ingram robil podobnie screeny albo ktos z tego forum i byloby dobrze gdyby to on sie wypowiedzial
Medale są fajne, ale lepsze do nich jest posiadanie pod koniec dnia wszystkich części swojego ciała w całości oraz przyjaciół w komplecie.