Teraz jest So 21 cze, 2025 00:14

RiverBattle @WPS - Makeover by zGuba

Archiwum działów sekcji Operation Flashpoint
  • Autor
  • Wiadomość

zGuba

Moderator

Moderator

RiverBattle @WPS - Makeover by zGuba

PostPn 24 lip, 2006 09:08

Efekt mojej ciężkiej pracy nad skryptami Duke Daxa i znaną misją Superskunka - RiverBattle w nieco odjechanych realiach... Jednostki WP 90' z bronią od AKMS po Sako TRG22 walczą z Sowietami (to się jeszcze zmieni, niestety bez dodatkowych addonów tylko poziomie flagi :? może wstawię Rusków z ECL? EDIT:Do boju przeciw Polakom staną Siły specjalne Federacji Rosyjskiej autorstwa Lasera, zgodne z JAM :P )

Z Polaków najfajniejsi są oczywiście zwiadowcy z PBS ;)

Pobierz misję tutaj:
Obrazek

Wymagane addony:

JAM 3 Fixed 6
Facetex 2
WPSoldiers 0.55
OFPL EP 1.0
OFPL Mi-17
Corran Addon Pack
Tow. Szumek's PT-91 Twardy
Mr Yoda's HRV Mi-24 Pack

Linki do wszystkich addonów są w readme!

PS. Patrick Mueller POZWOLIł MI na skorzystanie z jego skryptów 8)

EDIT 2: Ten makeover powstał głównie z myślą o LAN i Hamachi :lol:
oprócz CFOG na serwerach nie ma WPS bo dotąd wychodzą "półwersje" -
0.5, 0.55 itp. najwyraźniej w WPS pogramy w necie dopiero w ArmA :cry:

Edit
offtopic usunięty - :P - o CFOGU pogadajcie w dziale MP -Yac

zGuba

Moderator

Moderator

PostWt 25 lip, 2006 15:36

Jak powiedziałem tak zrobiłem - pod flagą Federacji Rosyjskiej walczą przeciw Polakom siły specjalne tegoż państwa. Broń jest w 60 % "udżemiona".

Postarałem się wyrównać arsenały i zamiast Szyłek wpuściłem T-72B. Polacy korzystają z T-72M z LWP (jest do nich potrzebna moja WP Conversion)

W planie oczywiście dalsze "wypasanie" misji - m.in. nowe śmigłowce i czołgi po ruskiej stronie.
EDIT: Mam już konkretne addony - OWP Mi-8 i ICP T72B (niestety te ostatnie od BIS różnić się będą jedynie modelami :? ) - osobiście mam nadzieję że ag_smith wyda rosyjskie wersje swoich pięknych Mi-8/17, bo te od OWP ważą po rozpakowaniu 45 MB... ale jest masakra!

Pobierz misję tutaj:
www.zGuba.cba.pl/OFP/RiverBattle@WPS1.65.zip
Wymagane addony:

JAM 3 Fixed 6
Facetex 2
WPSoldiers 0.55
OFPL EP 1.0
OFPL Mi-17
Corran Addon Pack
Tow. Szumek's PT-91 Twardy
LWP T-72M + WP Conversion
RF T-72B
OWP Mi-8
OWP Crew 1.5
Laser's Russian Federation Special Forces + JAM Compliance
Mr Yoda's HRV Mi-24 Pack

Linki do wszystkich addonów są w readme!

ag_smith

Chorąży

Chorąży

PostŚr 26 lip, 2006 13:38

osobiście mam nadzieję że ag_smith wyda ....
Wiesz czyją matką jest nadzieja? ;) Nie robię już żadnych addonów i napewno nic nie wydam.

zGuba

Moderator

Moderator

PostCz 27 lip, 2006 10:30

Nie jestem dzieckiem nadziei ani tym bardziej neostrady 8) nie wiedziałem że już skończyłeś z addonmakingiem OFP...

Jak na razie wersja ostateczna mojej misji (póki nie ma alternatywy dla OWP_Mi8):

www.zGuba.cba.pl/OFP/RiverBattle@WPS1.65.zip

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: RiverBattle @WPS - Makeover by zGuba

PostPt 13 gru, 2024 05:39

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting

xersius

Pułkownik

Pułkownik

Re: RiverBattle @WPS - Makeover by zGuba

Powrót do Operation Flashpoint